Реклама

👾 Після 20 років Ratchet & Clank все ж таки вийде на ПК

Čytaty latynkoju
👾 Після 20 років Ratchet & Clank все ж таки вийде на ПК
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👾 Після 20 років Ratchet & Clank все ж таки вийде на ПК
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Попри те, що серія ігор Ratchet & Clank нещодавно відзначила своє 20-річчя, жодна з частин не виходила на ПК. Проте розробники Insomniac Games вирішили це змінити.

Вже 26 липня на ПК вийде Ratchet & Clank: Rift Apart. Розробкою гри займається Nixxes Software у співпраці з оригінальним розробником Insomniac Games.

Гру випустять з підтримкою широких моніторів: зокрема, у неї можна буде грати зі співвідношенням екрана 21:9, 32:9 та 48:9. Для цього режиму розробники окремо оптимізували ігровий процес та кат-сцени. 

Також версія для ПК не матиме обмеження в частоті кадрів, й буде підтримувати NVIDIA DLSS 3, AMD FSR 2, Intel XeSS і Temporal Injection від Insomniac Games. Також гра підтримує NVIDIA Reflex і NVIDIA DLAA.

Звісно, у Ratchet & Clank: Rift Apart можна буде грати не лише за допомогою миші та клавіатури, а також й на різних контролерах, у тому числі DualSense.

Ratchet & Clank буде доступна в Steam та Epic Games Store. Покупці, які оформили попереднє замовлення, отримають доступ до двох внутрішньоігрових предметів.

Нагадаємо, 24 травня пройшов PlayStation Showcase 2023. Ми розповідали про все, що показали: Project Q, Marvel’s Spider Man, Alan Wake 2 та інше.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...