Реклама

🕷 Актор Marvel's Spider-Man 2 вивчав «поведінку залежності» для ролі Пітера Паркера

Čytaty latynkoju
🕷 Актор Marvel's Spider-Man 2 вивчав «поведінку залежності» для ролі Пітера Паркера
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🕷 Актор Marvel's Spider-Man 2 вивчав «поведінку залежності» для ролі Пітера Паркера
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Актор з Marvel’s Spider-Man 2 Юрі Ловенталь каже, що вони з командою досліджували «поведінку залежності» під час підготовки до сцен Пітера Паркера у костюмі симбіота.

Минулого тижня, під час презентації PlayStation Showcase, ми вперше побачили Пітера Паркера в костюмі симбіота у Marvel’s Spider-Man 2. З кадрів, якими поділилась студія Insomniac, видно, що в новому костюмі Пітер не зовсім схожий на звичайного доброзичливого сусіда, тому Ловенталю довелося скоригувати свою гру відповідно до цього.

Як стало відомо під час нещодавнього виступу актора на MomoCon 2023, Ловенталь та команда Insomniac доклали чимало зусиль, щоб знайти нову особистість Пітера Паркера в костюмі симбіота:

Ми працювали дуже, дуже важко, як команда, щоб знайти те, що було правильним. Тому що іноді це звучало просто комічно, коли я просто, знаєте, лютував. Ми досліджували залежність у людей і поведінку, пов'язану із залежністю. Це те, до чого ми зверталися для натхнення і щоб знайти її рівні.

Посилаючись на свої попередні ролі, Ловенталь розповів про час, коли він озвучував Саске з «Наруто»:

До того, як я почав озвучувати Саске, я грав лише відважних молодих героїв, з якими не траплялося нічого поганого. Тож, щоб змінити це, мені довелося трохи покопатися, але загалом я щасливий хлопець.

Наразі не відома дата виходу Marvel’s Spider-Man 2. Однак ми знаємо, що гра вийде десь цієї осені, але який саме день чи місяць — досі залишається загадкою. Але нам не доведеться довго чекати, щоб дізнатися це, оскільки незабаром після появи гри на PlayStation Showcase, Insomniac повідомила, що дата релізу гри «скоро» буде розкрита.

Напередодні також з’явилися чутки, що PlayStation та Nintendo проведуть по ще одній презентації.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...