Реклама

🎮 Square Enix продемонструвала новий трейлер Final Fantasy XVI

Čytaty latynkoju
🎮 Square Enix продемонструвала новий трейлер Final Fantasy XVI
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Square Enix продемонструвала новий трейлер Final Fantasy XVI
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Розробники нової Final Fantasy XVI Square Enix продемонстрували новий трейлер майбутньої гри на PlayStation Showcase 2023.

Події Final Fantasy XVI відбуваються у світі під назвою Валістея, якому загрожує поширення прокази. Чарівні істоти Ейкони живуть всередині «домінантів», людей з особливими здібностями. Варто зазначити, що Final Fantasy XVI стане першою екшн-RPG у серії з битвами у реальному часі.

У підписі до трейлу Square Enix залишили загадкове: «Нам не потрібен твій порятунок. Ми врятуємо себе самі. І зробимо це на власних умовах».

Нагадаємо, реліз гри відбудеться 22 червня ексклюзивно на консолях PlayStation 5, а за пів року гра вийде на ПК. Вже 11 червня Square Enix пообіцяла провести спеціальний захід із гри.

Раніше ми розповідали, що Square Enix випустила одразу шість нових відео майбутньої Final Fantasy XVI. Раніше PlayStation провела State of Play, де показала 25 хвилин геймплею майбутньої гри. Крім того, минула гра серії ставила власні рекорди — ми розповідали, що Square Enix призупинила продажі Final Fantasy XIV через надпопулярність.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...