Реклама

🕷️ Дивіться нові трейлери Marvel's Spider-Man 2 — головний антагоніст та 11 хвилин геймплею

Čytaty latynkoju
🕷️ Дивіться нові трейлери Marvel's Spider-Man 2 — головний антагоніст та 11 хвилин геймплею
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🕷️ Дивіться нові трейлери Marvel's Spider-Man 2 — головний антагоніст та 11 хвилин геймплею
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Вночі 25 травня Sony в рамках PlayStation Showcase 2023 приділила багато уваги новій грі про Людину-павука — Marvel’s Spider-Man 2. Розповідаємо про все, що показала студія Insomniac Games.

Крейвен-Мисливець — головний антагоніст

У світі Marvel Крейвен-Мисливець вперше з’явився у коміксі The Amazing Spider-Man e 1964 році. За його біографією, це росіянин, на ім’я Сергій Кравінов з аристократичної російської родини. Його брат, Дмитро, також лиходій на прізвисько Хамелеон. Батько часто напивався і бив Сергія, тож коли той став повнолітнім, він утік до Африки та захопився полюванням.

Там він узяв псевдонім Крейвен, а також знайшов конголезського лікаря, який показав йому мікстуру, що значно підвищувала його фізичні здібності. Крейвен прославився як мисливець на рідкісну здобич.

За сюжетом, Крейвен прибуває до Нью-Йорка, аби знайти доктора Курта Коннорса, відомого як Ящір. Як події розвиватимуться в грі далі, наразі невідомо.

11 хвилин геймплею Marvel’s Spider-Man 2

Після представлення антагоніста розробники перейшли до показу ігроладу майбутньої гри. Гравці зможуть перемикатися між Пітером Паркером та Майлзом Моралесом. Попри це, раніше стало відомо, що кооперативного режиму в грі не буде.

Пітер Паркер отримує додаткові суперздібності разом з симбіотом, а Майлз Моралес може прокладати собі нові шляхи для прихованого переміщення за допомогою павутини.

Гра поки що не отримала дату релізу, але має вийти восени 2023 року на PlayStation 5. У квітні гра вже знаходилася на фінішній прямій процесу розробки.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...