Реклама

🎬 Sekiro отримає аніме-адаптацію — чутки

Čytaty latynkoju
🎬 Sekiro отримає аніме-адаптацію — чутки
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎬 Sekiro отримає аніме-адаптацію — чутки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Sekiro: Shadows Die Twice може стати наступною відеогрою, яка отримає аніме-адаптацію.

Про це свідчить короткий витік інформації від користувача oecuf у Twitter  який прогнозує, що аніме Sekiro, яке, вочевидь, розробляється невідомою японською студією, буде анонсовано незабаром. Можливо, уже на виставці PlayStation Showcase наступного тижня.

Oecuf відомий тим, що вже давно ділиться ранніми анонсами і навіть кадрами з аніме з усієї індустрії. З усім тим, є достатньо підстав ставитися до цих чуток з великим скепсисом.

Перш за все, ланцюжок твітів, що розкривають цей витік, є невиправдано заплутаним. Раніше Oecuf написав у твіттері купу символів з коротким роликом PlayStation Studios, і, очевидно, це було частиною якогось плану, який, можливо, також тизерить аніме Ghost of Tsushima.

Однак ролик, яким поділився користувач про нібито аніме Sekiro, просто вирізаний зі старого кінематографічного трейлера Ghost of Tsushima.

Про яку самурайську гру для PlayStation йдеться і яку екранізацію вона нібито отримає? Зрештою, ми вже знаємо про фільм за мотивами Ghost of Tsushima. Проте, це ті питання, на які, сподіваємось, незабаром ми отримаємо офіційні відповіді на PlayStation Showcase 24 травня.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...