Реклама

🎮 Sony представила контролер до PS5 для геймерів з обмеженими можливостями

Čytaty latynkoju
🎮 Sony представила контролер до PS5 для геймерів з обмеженими можливостями
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Sony представила контролер до PS5 для геймерів з обмеженими можливостями
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Сьогодні компанія Sony оголосила, що контролер PS5 для людей з обмеженими можливостями, вперше представлений під назвою Project Leonardo, називатиметься Access Controller.

Нова публікація в блозі PlayStation розповідає про створення контролера, користувацький інтерфейс, який буде його супроводжувати, а також про те, як кожна кнопка допомагає геймерам з обмеженими фізичними можливостями краще взаємодіяти з відеоіграми.

У рамках Глобального дня обізнаності про доступність (Global Accessibility Awareness Day) виробник обладнання повідомив, що Access Controller

… Включатиме широкий спектр змінних ковпачків для кнопок і джойстиків, щоб гравці могли вільно створювати різні компонування, які відповідають їхній унікальній силі, діапазону рухів і фізичним потребам.

У комплекті пропонується три типи аналогових ковпачків для стиків, ковпачки для кнопок різних форм і розмірів, змінні ковпачки для кнопок, а також можливість прикріпити контролер до різних кріплень і штативів. До чотирьох 3,5-мм AUX-портів можна під’єднати додаткові перемикачі, кнопки та аналогові джойстики.

До контролера додається поглиблений користувацький інтерфейс PS5, який допомагає геймерам з обмеженими можливостями налаштувати кожну опцію.

Sony також випустила нове відео, в якому детально розповідає про те як компанія намагається буди максимально доступною для усіх геймерів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...