Реклама

👀 Творці Roblox планують залучити більш дорослу аудиторію

Čytaty latynkoju
Roblox
👀 Творці Roblox планують залучити більш дорослу аудиторію
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Творці Roblox планують залучити більш дорослу аудиторію
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Засновник і CEO Roblox Девід Башуцкі висловив сподівання, що компанії вдасться залучити більше дорослих гравців.

У своєму блозі Башуцкі написав, що користувачі віком від 17 до 24 років є «найшвидше зростаючим демографічним сегментом» на платформі. Наразі частка 13+ гравців у Roblox складає 55%.

Наша мета – це єдина платформа, де можна знайти досвід для кожного віку. Ви вже могли бачити у Roblox концерти, цифрову моду, захоплюючі ігри та навчання. Але в майбутньому платформа може включати різні можливості, як-от віртуальні побачення, інді-покази фільмів і нові форми контенту, наприклад, новини або обговорення тем.

Девід Башуцкі, засновник Roblox

Також CEO платформи зазначив, що розробники старше 17 років краще створюють ігрові світи у Roblox. Башуцкі додав, що «багато хто прагне створити досвід для старшої аудиторії, щоб була можливість взаємодіяти виключно з людьми свого віку».

Дивлячись у майбутнє, ми зосереджені на співпраці з нашою спільнотою, щоб втілити в життя наше бачення Roblox як платформи для будь-якого віку.

Девід Башуцкі, засновник Roblox

На перший погляд, Roblox здається грою виключно для дітей, проте інколи може дивувати й дорослих. Наприклад, у Roblox проходила виставка Gucci, де продали сумку модного дому дорожче за оригінал. У 2021 році платформа й зовсім вийшла на публічні торги — її капіталізація склала майже $42 мільярди.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...