Реклама

🎮 З'явились нові витоки про гру Disney Domination, вбивцю Super Smash Bros

Čytaty latynkoju
Reddit
🎮 З'явились нові витоки про гру Disney Domination, вбивцю Super Smash Bros
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 З'явились нові витоки про гру Disney Domination, вбивцю Super Smash Bros
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Disney працює над грою Disney Domination, яка може стати конкурентом Super Smash Bros від Nintendo. 

Кадри з майбутньої гри потрапляли у мережу впродовж усього 2023, проте сьогодні на Reddit з’явився ще один пост про Disney Domination. Згідно з новими витоками, гра міститиме до 55 персонажів, розподілених по однокористувацькій кампанії. 

Гру очікує декілька онлайн-режимів: змагання для 12 гравців, місії на кшталт PvE, битви в голосовому чаті тощо. Проте в Disney Domination буде й зона відпочинку — схожа на звичайне лобі зона, де гравці зможуть ділитись соціальною активністю. 

Згідно з інсайдером, нову гру розробляє Square Enix, проте це абсолютно не підтверджено. Також автор витоку зазначив, що гра розробляється з 2018 року та «може похвалитися бюджетом AAA». 

Варто зазначати, що наразі усі ці факти перевірити неможливо. Раніше в мережу також потрапляла інформація про майбутніх героїв гри — серед них є Дарт Вейдер, Люк Скайвокер, Мулан, Халк, Танос, Пітер Гріффін, Людина-павук та, звісно, Міккі Маус. 

За інформацією інсайдерів, гра може вийти у другій половині 2024 року.

Раніше студія Fumi Games представила Mouse — шутер від першої особи, що імітує стиль «гумового шланга» з мультфільмів 1930-х років від Disney. Також ми розповідали про те, що Disney, ймовірно, скасувала серіал про Індіану Джонса й планує зосередитись на «Зоряних війнах».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...