Реклама

🐭 Дивіться трейлер до Mouse — шутера у стилі вінтажного Disney

Čytaty latynkoju
store.steampowered.com
🐭 Дивіться трейлер до Mouse — шутера у стилі вінтажного Disney
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🐭 Дивіться трейлер до Mouse — шутера у стилі вінтажного Disney
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Cuphead не єдина гра, що робить ставку на вінтажну анімацію, щоб привернути вашу увагу. Студія Fumi Games представила Mouse, шутер від першої особи, що імітує стиль «гумового шланга» з мультфільмів 1930-х років від Disney та інших студій.

У грі вам запропонують зіграти за приватного детектива, якому доводиться продиратися крізь хвилі мишей-мафіозі та розплутувати «павутину обману та вбивств». Результат однаково чарівний і тривожний — голови шахраїв злітають, як повітряні кульки, а вибухи перетворюють ваших супротивників на попіл.

Fumi Games не спирається виключно на ностальгію. Mouse забезпечить вам гнучкість у грі. Ви можете атакувати зі зброєю в руках, але також можете ухилятися, або ретельно планувати свій підхід до ворогів.

Система апгрейдів Fantastic-o-Matic дозволяє покращувати здібності та зброю за допомогою автоматів, подібних до Bioshock. Ви також можете розраховувати на такі види діяльності, як злом сейфів.

Очевидно, що роботи ще багато. Fumi Games не поділилась датою релізу, а ранні кадри показують сирі мапи та механіку геймплею. Однак, Mouse подає певні надії. Як і у випадку з Cuphead, візуал є свіжим відривом від того, до чого ви звикли в цьому жанрі. Він не прагне до реалізму і не копіює сучасний мультяшний вигляд Fortnite, або Valorant. Питання лише в тому, чи достатньо сильний геймплей, щоб утримати вас в грі після того, як новизна вичерпає себе.

Раніше стали відомі учасники Summer Game Fest 2023.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...