Реклама

🥵 The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom: фанати стоять у черзі по 72 години, щоб отримати гру

Čytaty latynkoju
🥵 The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom: фанати стоять у черзі по 72 години, щоб отримати гру
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🥵 The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom: фанати стоять у черзі по 72 години, щоб отримати гру
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Через шість років після виходу Breath of the Wild важко повірити, що Tears of the Kingdom вже майже вийшла. До її запуску залишилося менш як два дні, і деякі фанати Зельди настільки схвильовані, що вже вишикувалися в чергу, щоб якнайшвидше отримати свої фізичні копії uhb.

Блогер Алекс Пекала (Alex Pekala) поділився фотографією черги біля офісу Nintendo в Нью-Йорку. Пекала не єдиний, хто стоїть у цій черзі за 72 години до того, як Tears of the Kingdom з’явиться у нью-йоркському магазині.

З 10 ранку сьогодні до 10 ранку п'ятниці — це 72 повних години. Це буде найдовше, що я коли-небудь чекав, не виходячи з черги.

 

Він тако свого часу чекав в черзі на запуск Switch у 2017 році. Той факт, що вони стоять у черзі за Tears of the Kingdom довше, ніж за революційною консоллю, демонструє, наскільки великою справою буде цей сиквел.

Додамо, що попри те, що кілька нетерплячих геймерів вже розбили наметове містечко, переживаючи славетні дні запуску відеоігор, насправді в нью-йоркському магазині не працює сценарій «хто перший прийшов, того й обслужили».

Nintendo очікує такого ажіотажу, що вам знадобиться спеціальна перепустка у вигляді QR-коду, щоб потрапити в магазин і купити свою копію цієї п’ятниці. Пекала також уточнив, що вони впевнені, що запасів вистачить для всіх, хто має перепустку.

Якщо вам зараз цікаво, чому люди з перепустками стоять у черзі, то це дійсно гарне питання. Це ще один показник того, наскільки великою подією буде запуск Tears Of The Kingdom. Пекала та кілька інших фанатів Зельди, ймовірно, просто хочуть бути одними з перших, хто отримає свої фізичні копії, і при цьому зробити запуск більш схожим на подію, зробивши відеоролик на YouTube.

Для тих, хто не любить черги та довгі очікування все можна зробити набагато простіше. Можна просто завантажити цифрову версію гри, як тільки годинник проб’є північ 12 травня.

Ну а поки ви чекаєте на гру можете ознайомитися з нашим матеріалом, де ми розібрали відгуки журналістів, які уже пограли у гру.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...