Реклама

🦇 Сьогодні відбувся реліз Redfall. Перші оцінки та огляди

Čytaty latynkoju
🦇 Сьогодні відбувся реліз Redfall. Перші оцінки та огляди
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🦇 Сьогодні відбувся реліз Redfall. Перші оцінки та огляди
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Сьогодні відбувся реліз давно очікуваної гри Redfall, а відповідно й з’явилися перші огляди та оцінки гри. Чому ж гра така очікувана запитаєте ви? Все просто — гра один з перших, свого роду, ексклюзивів для Microsoft за останній час, адже вийшла вона для ПК та Xbox Series Х/S.

Особливості також додає те, що гра одразу на запуску доступна у Game Pass, що особливо цікаво українським геймерам. Нагадаємо, що нещодавно цей сервіс запустили в Україні для ПК й Redfall є по суті першим великим релізом для наших гравців, передплатників Game Pass.

Щодо самої гри, то нагадаємо, що її видає Bethesda, а розробкою займається студія Arkane, відома за серією ігор Dishonored. Redfall загалом робить головну опору на кооперативну складову, а сама гра зав’язкою має історію про легіон вампірів, який вдерся до маленького містечка Редфолл після невдалого наукового експерименту.

У Redfall доступний відкритий світ розподілений на певні райони, які після зачистки від ворогів, відкривають доступ до безпечного притулку. Гра має соло, кооперативний та багатокористувацький режими. Гравці можуть обрати одного з чотирьох ігрових персонажів, які мають свої унікальні здібності. Крім вампірів також будуть й інші вороги — таємничий культ, що поклоняється вампірам як богам, та найманці з приватної військової компанії Bellwether Security.

Щодо оцінок то нижче можете побачити оцінки гри на порталі Metacritic:

А ось які оцінки гра має на сайті Opencritic:

Загалом критики відзначили що відкритий світ є доволі пустим, а сама гра є сирою. Хоча оглядачі відзначають приємні перестрілки.

Після всієї плутанини з приводу того, що ж це буде за гра, Redfall не змогла стати не лише захоплюючим симулятором, але й усім іншим. Я фанат Arkane через її амбітні творчі та динамічні, системно керовані світи, а Redfall розчаровує в обох категоріях. Я пограю ще, перш ніж писати остаточний огляд, але я вже багато пограв, і не очікую, що стане краще.

Тайлер Колп, PC Gamer

Redfall, зрештою, не відповідає звичайним стандартам Arkane. Відчуття поспіху, незавершеності та незадоволення від гри.

Сем Ловерідж, GamesRadar+

Захопливий симулятор поєднується з кооперативом для чотирьох гравців у цьому шутері від першої особи на вампірську тематику, який вирізняється грамотною стріляниною, але бракує винахідливості у виконанні завдань.

Нік Гіллет, Metro GameCentral

Ну, а якщо ви самі вже встигли пограти у Redfall, то діліться з нами вашими враженнями та оцінками у коментарях. Якщо ж гра у вас викликала бурю емоцій, то запрошуємо до написання окремого посту у нас.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...