Реклама

🙅 Інсайдер: Після комерційного провалу Hi-Fi Rush у Microsoft незадоволені відділом Xbox

Čytaty latynkoju
🙅 Інсайдер: Після комерційного провалу Hi-Fi Rush у Microsoft незадоволені відділом Xbox
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🙅 Інсайдер: Після комерційного провалу Hi-Fi Rush у Microsoft незадоволені відділом Xbox
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Під час останнього епізоду Game Mess Decides, Джефф Грабб, відомий своїми інсайдами в ігровій індустрії, розповів, що Hi-Fi Rush не виправдала очікувань щодо продажів, і що Microsoft незадоволена поточним станом Xbox.

Грабб заявив, що Hi-Fi Rush не змогла виправдати очікування босів Microsoft по продажах гри, попри позитивні відгуки та відносно низьку ціну. Виходячи з того, що він чув, здається, що існують певні очікування щодо продажів ігор, попри те, що вони є в Game Pass.

Він додав, що компанія, можливо, очікувала, що такі ігри як Halo Infinite, стануть джерелом великих доходів від мікротранзакцій, а оскільки цього поки що не сталося, невеликі релізи, як ось Hi-Fi Rush, обтяжені завищеними очікуваннями щодо продажів.

Грабб також відзначив, що за умови закриття угоди по Activision Blizzard Call of Duty може стати тією великою грою, яка приноситиме величезні доходи від мікротранзакцій, прокладаючи шлях для існування менших, експериментальних ігор. При цьому Грабб додав, що йому все ще здається, що процес прийняття рішень щодо управління іграми в Microsoft виглядає «недбалим».

Пізніше в подкасті Грабб заявив, що керівництво Microsoft незадоволене поточним станом Xbox. Він додав, що компанія не випустила жодної гри у 2022 році. За його словами, хоча це може не вплинути на деяких людей, однак змусить інших пошкодувати про своє рішення щодо купівлі консолі. Хоча є надія, що майбутня виставка Xbox Games Showcase розв’яже цю проблему, і що у 2023 році справи у видавця підуть краще.

Раніше було оприлюднено розклад і час проведення майбутнього Xbox Games Showcase та Starfield Direct, який, як оголосили Microsoft та Bethesda, відбудеться 11 червня 2023 року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...