Реклама

🧠 Стрімерка по Elden Ring пройшла всю гру лише за допомогою думки

Čytaty latynkoju
🧠 Стрімерка по Elden Ring пройшла всю гру лише за допомогою думки
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🧠 Стрімерка по Elden Ring пройшла всю гру лише за допомогою думки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Стрімерці по грі Elden Ring вдалося пройти всю гру, використовуючи силу свого розуму.

Perrikaryal зуміла за допомогою спеціального пристрою для стеження за мозковою активністю використати його для гри в Elden Ring. Сьогодні вона оголосила, що успішно пройшла усю гру від FromSoftware, використовуючи силу свого мозку.

Це означає, що Перрі, подолала кожного боса в Elden Ring, використовуючи свій розум, щоб атакувати ворогів. Однак не все було можливим робити лише силою думки. Пристрій не дозволяв керувати рухами героя, тож для цього стрімерці доводилося користуватися стандартним контролером, але все інше базується на чистій мозковій активності.

Сам пристрій працює, вловлюючи електричну активність мозку Перрі за допомогою датчиків, прикріплених до голови. Далі провідник у вигляді сольового розчину, дозволяє навчити пристрій розпізнавати певні шаблони мозку як атаки в Elden Ring.

Далі Перрі також написала «усім приготуватися» до того що буде далі, адже це буде уже повністю контроль розумом над усіма процесами.

Раніше ми писали про те як блогер пройшов Elden Ring використовуючи одні копняки, а інший зумів це зробити із закритими очима.

Також можете переглянути матеріал нашого користувача про найкращих босів у грі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...