Реклама

👹 Род Фергюссон дражнить таємним анонсом у завтрашній трансляції по Diablo IV

Čytaty latynkoju
👹 Род Фергюссон дражнить таємним анонсом у завтрашній трансляції по Diablo IV
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👹 Род Фергюссон дражнить таємним анонсом у завтрашній трансляції по Diablo IV
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Напередодні Blizzard анонсувала 90-хвилинну пряму трансляцію по Diablo IV 20 квітня. У компанії обіцяли розкрити усі подробиці про гру та розповісти власне про зміни, внесені до класів і підземель після відкритого бета-тестування.

Керівник Diablo Род Фергюссон натякнув, що певний секрет також буде розкрито під час прямого ефіру, що змусило фанатів спекулювати на тему, що саме має оголосити команда розробників.

Про пряму трансляцію заплановану на 20 квітня оголосив директор спільноти Blizzard Адам Флетчер, за участю стримера Rhykker як запрошеного ведучого. На ефірі також будуть присутні дизайнер Diablo Джо Шелі та помічник ігрового директора Джозеф П’єпіора.

Після твіта Флетчера Род Фергюссон вирішив підняти ставки в цитованому твіті, запитуючи, чи буде ця трансляція з «секретним оголошенням» чи ні. Можна з упевненістю сказати, що фанати повинні з нетерпінням чекати чогось великого під час трансляції в четвер, хоча команда Diablo не надала жодних натяків щодо того, що буде.

У відповідях ентузіасти висловлювали припущення про те, у чому, на їхню думку, буде великий секрет, серед популярних здогадок, зокрема анонс класу Паладина, ранній доступ буде раніше, або нову несподівану бета-версію, яка потенційно буде уже саме фінальною версією гри.

Раніше офіційний акаунт Diablo IV у Twitter повідомив, що гра «пішла на золото».

blizzard diablo

Щодо трансляції, то її заплановано на цей четвер, 20 квітня, об 21:00 на каналі Diablo Twitch або YouTube. Реліз Diablo IV запланований на 6 червня для ПК, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One і Xbox Series X/S.

Раніше ми уже повідомляли про зміни, які відбулися у грі після тестування та як вони торкнулися Xbox Series S.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...