Реклама

😈 Нові подробиці Diablo IV: Xbox Series S та зміни після бета-тестування

Čytaty latynkoju
😈 Нові подробиці Diablo IV: Xbox Series S та зміни після бета-тестування
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😈 Нові подробиці Diablo IV: Xbox Series S та зміни після бета-тестування
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Останні дні принесли нам трішки інформації про Diablo 4. Після новин про 30 FPS у Redfall для Xbox Series, з’явилася інформація, що Blizzard планують зменшити роздільну здатність Diablo IV на Xbox Series S.

Напередодні в рамках бета-тесту на Xbox Series X гра працювала у 4K при 60 FPS, а на Xbox Series S у 1440p при 60 FPS. Проте у тижневому подкасті Xbox цього разу виступав Род Фергюссон з Blizzard, який повідомив, що Diablo IV на Xbox Series X на релізі працюватиме в 4K з 60 FPS, а на Xbox Series S в 1080p з 60 FPS.

Також Род Фергюссон нагадав, що у Diablo IV буде кросплатформенний мультиплеєр та збереження.

Однак оновлення торкнуться не лише Xbox Series S, а й самої гри. Blizzard оприлюднили список змін, які відбудуться в Diablo 4 перед запуском, після бета-тестування та зібраних відгуків.

Схоже, що гравцям було на що поскаржитися, оскільки список досить великий і включає оновлення для кожного з класів, купи підземель, інтерфейс користувача та багато іншого.

У компанії кажуть, що багато відгуків про підземелля свідчать про проблему довгих повернень з них, тому такі підземелля було змінено, щоби, зменшити цей тягар:

  • Caldera Gate
  • Defiled Catacombs
  • Derelict Lodge
  • Forbidden City
  • Hoarfrost Demise
  • Immortal Emanation
  • Kor Dragan Barracks
  • Maulwood
  • Rimescar Caverns

Підземелля також були налаштовані так, щоб стали більш поширеними події  — шанси на одну з них збільшено з 10% до 60% – і є низка оновлень ігрового процесу, призначених для «оптимізації та різноманітності досвіду виконання завдань».

Класи також збалансовуються перед запуском. Багато легендарних здібностей стали ефективнішими, підтверджено, що всі класи «мають доступ до достатніх навичок, які усувають ефекти, що погіршують контроль».

Певною мірою це оновлення є широкомасштабним та ефективним, із переліком додаткових змін в інтерфейсі користувача і т.д. Однак більшість із цих змін є виправленнями помилок і мають менше відношення до реальних відгуків про ігролад. Деякі винятки включають зміни в підвалах, щоб збільшити шанс отримати скриню після завершення.

Зі всіма змінами детально можете познайомитися тут. Однак єдине чого не торкнулися зміни, так це ціни на саму гру.

Blizzard також анонсували пряму трансляцію у якій розкриють усі подробиці про Diablo IV та розкажуть власне про зміни, внесені до класів і підземель після відкритого бета-тестування. Відбудеться це в четвер, 20 квітня, на Twitch та YouTube.

Нагадаємо, що вихід гри заплановано на 6 червня на ПК, Xbox Series X|S, One та PlayStation 4, 5.

Раніше Blizzard опублікували щоденник розробників у якому розповіли про регіон натхненний Карпатами.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...