Реклама

🎮 Український ігровий стримінговий сервіс Boosteroid підписав угоду з Microsoft

Čytaty latynkoju
🎮 Український ігровий стримінговий сервіс Boosteroid підписав угоду з Microsoft
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Український ігровий стримінговий сервіс Boosteroid підписав угоду з Microsoft
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Про підписання десятирічної угоди з Boosteroid повідомляє офіційний сайт Microsoft.

В рамках контракту Microsoft надасть доступ до своїх ПК-ігор користувачам сервісу Boosteroid впродовж наступних 10 років. Також після того, як Microsoft остаточно поглине Activision-Blizzard, у каталогу з’являться і їхні ігри включно з франшизою Call of Duty.

Boosteroid поділяє бачення Microsoft щодо донесення ігор до якомога більшої кількості людей, місць та платформ. Ми давно ставили собі за мету надати геймерам можливість насолоджуватися улюбленими іграми на будь-якому пристрої, який є під рукою. Сьогоднішній анонс — ще один крок у цьому напрямку. Крім того, оскільки наша команда розробників базується в Україні, ми цінуємо постійну прихильність Microsoft до України, і ми будемо працювати разом над ініціативою підтримки нашої місцевої спільноти розробників ігор для подальшого інвестування в економічне відновлення країни

Іван Швайченко, генеральний директор Boosteroid

Повідомляється, що Boosteroid вже є найбільшим незалежним ігровим стримінговим сервісом у світі з 4 мільйонами активних користувачів.

Boosteroid має в своєму каталозі безкоштовні ігри, однак основний сервіс компанії — це надання серверних потужностей. Тобто, ви підключаєте, скажімо, свій акаунт Steam до Boosteroid і запускаєте вже куплені вами ігри на його обладнанні.

Boosteroid має два варіанта передплати — щомісячна (9.99 євро) та щорічна (89.99 євро).

Сервіс працює з 2017 року і має команду розробки в Україні.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...