Реклама

🗡 Чутки: Diablo 4 вийде в квітні 2023 року

Čytaty latynkoju
🗡 Чутки: Diablo 4 вийде в квітні 2023 року
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🗡 Чутки: Diablo 4 вийде в квітні 2023 року
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Diablo 4 анонсували на BlizzCon у 2019 році й з того часу розробники підігрівали наш інтерес додатковими анонсами класів персонажів.

І ось у мережі з’явились чутки, що реліз гри може відбутись у квітні наступного року, а попередні замовлення можуть бути відкриті вже наступного місяця. Цією інформацією поділилися у подкасті XboxEra й чутки підтвердили джерела Windows Central.

Раніше Microsoft придбала Activision Blizzard, тож це також може вплинути на вихід гри: вона може з’явитись у Game Pass незабаром після запуску.

Сюжет Diablo 4 відбуватиметься через 60 років після подій третьої частини. Головною антагоністкою гри стане королева сукубів Ліліт, дочка Мефісто, яка вперше з’явилася в Diablo II.

У грі традиційно буде п’ять класів, які будуть доступні зі старту гри: розбійниця, варвар, чарівник, друїд та некромант.

У Diablo 4 буде відкритий світ з п’ятьма локаціями, поміж якими можна буде мандрувати на своїх тваринах. Всі зони гри стали в 10-20 разів більші, ніж найбільші зони в попередній частині.

Diablo 4 має вийти на консолях PlayStation 4 та 5, Xbox One, Series S|X та ПК.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...