Реклама

🏗️ Sony формує нову студію, що співпрацюватиме із Naughty Dog

Čytaty latynkoju
🏗️ Sony формує нову студію, що співпрацюватиме із Naughty Dog
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🏗️ Sony формує нову студію, що співпрацюватиме із Naughty Dog
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Компанія Sony формує нову команду розробників, що співпрацюватиме зі студією Naughty Dog, відомою за створення серії відеоігор Uncharted та The Last of Us. Про це повідомило видання Video Games Chronicle, яке звернуло увагу на публікацію компанією вакансії на посаду старшого продюсера, що була розміщена на сайті greenhouse.io.

Sony PlayStation створює нову внутрішню команду розробників ігор у партнерстві з PSS Visual Arts (...) Цей дуже помітний проєкт розробляється в співпраці з Naughty Dog. Хоча наразі його ще не оголошено, ми маємо чітке бачення та план випуску. Використовуючи наш наявний досвід і першорядний талант, ми гарантуємо високу візуальну якість гри та переконливий досвід для наших гравців.

Sony

Пізніше згадка про PSS Visual Arts та Naughty Dog була прибрана, проте у повідомленні все ще міститься покликання на «команду світового класу, яка відома своїм внеском у франшизу The Last of Us». Крім цього у вакансії мовиться, що потенційний кандидат на посаду має володіти досвідом у створенні принаймні двох високобюджетних проєктів.

PSS Visual Arts, яка була заснована у 2007 році, є частиною PlayStation Studios і спеціалізується на анімації, захопленні руху та деяких інших сферах. Вона допомагала із розробкою Uncharted та The Last of Us, а також інших франшиз Sony. Деякий час Visual Arts була провідним розробником римейку The Last of Us Part I, але пізніше його розробка була передана Naughty Dog.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...