Реклама

🏃 Засновники Rocksteady Studios йдуть із компанії

Čytaty latynkoju
🏃 Засновники Rocksteady Studios йдуть із компанії
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🏃 Засновники Rocksteady Studios йдуть із компанії
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Президент Warner Bros. Interactive Entertainment Девід Гаддад оголосив, що Джеймі Волкер і Сефтон Гілл, засновники та керівники Rocksteady Studios, відомої за серією відеоігор Batman: Arkham, прийняли рішення покинути компанію наприкінці 2022 року.

Ми дуже пишаємося тим, що працювали разом із Джеймі та Сефтоном, які керували своїми талановитими командами для створення одних із найкращих ігор у світі. Вони віддані найвищій якості та досконалості у всіх аспектах розробки ігор, забезпечуючи визначну культуру піклування про своїх співробітників.

Девід Гаддад, президент Warner Bros. Interactive Entertainment

Гаддад назвав Волкера та Гілла «чудовими лідерами» й також опублікував їхнє звернення:

Наше рішення залишити Rocksteady було, м’яко кажучи, емоційним! Після її заснування вона була нашим життям та душею. Вона дала нам можливість займатися тим, що ми любимо найбільше: створювати чудові ігри із винятково талановитими людьми.

Джеймі Волкер та Сефтон Гілл, засновники та керівники Rocksteady Studios

Вони подякували співробітникам та шанувальникам студії, і заявили, що «настав час передати кермо правління і разом розпочали нову пригоду в ігровій індустрії». Після того, як Волкер та Гілл остаточно залишать Rocksteady, її керуванням займуться нинішній директор із розробки Натан Берлоу, який обійме посаду директора, і Дарій Садеґіан — майбутній директор із продукції.

Rocksteady наразі завершує розробку Suicide Squad: Kill the Justice League, чергової частини Batman: Arkham, яка буде випущена наступного року.

Rocksteady Studios була заснована у 2004 році та відома за створення серії пригодницьких бойовиків Batman: Arkham, що здобула визнання критиків і має понад 30 мільйонів проданих копій.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...