Реклама

🗡️ Final Fantasy VII назавжди: що анонсували на стримі до 25-ої річниці гри

Square Enix відзначили 25-у річницю культової гри анонсами нових проєктів
Čytaty latynkoju
🗡️ Final Fantasy VII назавжди: що анонсували на стримі до 25-ої річниці гри
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🗡️ Final Fantasy VII назавжди: що анонсували на стримі до 25-ої річниці гри
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Square Enix відзначили 25-у річницю культової гри анонсами нових проєктів

У 2022-му Final Fantasy VII виконується 25 років. Це одна з найважливіших інтелектуальних власностей японскьої компанії-видавця та розробника ігор Square Enix, знакова гра для серії Final Fantasy та культова рольова гра загалом. 16 червня Square Enix провели спеціальну презентацію до річниці FF7 та анонсували декілька нових проєктів, пов’язаних зі світом цієї гри.

Покращена версія Final Fantasy VII Remake Intergrade вийде у Steam

Покращена версія Final Fantasy VII Remake Intergrade вийшла на ПК у грудні 2021-го, але була ексклюзивом Epic Game Store. Відсьогодні вона також доступна у Steam. За словами бренд-менеджера Final Fantasy Йошінорі Кітасе, ця версія гри пройшла верифікацію повної сумісності з портативною ігровою системою Steam Deck від Valve.

Final Fantasy VII Ever Crisis – переказ саги Final Fantasy VII для iOS та Android

Світ та історія Final Fantasy VII за роки популярності цієї гри давно вийшли за межі власне самої гри, та призвели до появи цілої прірви побічного контенту у виді ігор, фільмів та книг. Схоже, що Final Fantasy VII Ever Crisis розповідатиме про події усієї саги разом з додатковим контентом.

Це мобільна версія гри накшталт Final Fantasy XV Pocket Edition – заради того, щоб втиснути увесь контент в телефон, гра використатиме спрощену та стилізовану графіку. Final Fantasy VII Ever Crisis буде безкоштовною для завантаження, але скоріш за все доведеться платити за окремі сюжетні епізоди.

HD-ремастер Crisis Core: Final Fantasy VII для сучасних консолей

Crisis Core: Final Fantasy VII – це одна з ігор, що доповнює сагу Final Fantasy VII як частина так званої Компіляціі («Compilation of Final Fantasy VII» – офиційна назва усього метанаративу). Вона є пріквелом до Final Fantasy VII та розповідає про Зака – попередника Клауда, його ментора та рольову модель.

Оригінальна версія Crisis Core: Final Fantasy VII вийшла у 2007-му на Sony Playstation Portable, і досі не мала жодних ремастерів для сучасних платформ. Покращена версія гри Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion вийде на Sony Playstation 4&5, Microsoft Xbox One/Series S&X, Windows PC та Nintendo Switch.

Продовження Final Fantasy VII Remake отримало назву та релізне вікно

Найбільший анонс стріму до 25-ї річниці – перший погляд на продовження Final Fantasy VII Remake. Коли Square Enix анонсували ремейк Final Fantasy VII, було відомо, що гра охопить події лише десь третини сюжету оригіналу. Якщо раніше розробники не давали на це чіткої відповіді, то тепер ми знаємо точно: ремейків Final Fantasy VII буде три, і другий отримав назву Final Fantasy VII Rebirth. Точної дати релізу поки немає, окрім «наступною зимою» – це кінець 2023-го або початок 2024-го.

Креативний директор Тецуя Номура запевняє, що для задоволення від Final Fantasy VII Rebirth не обов’язково грати ні в оригінал 1997-го, ні в першу частину трилогії ремейків.

Створення середньої частини трилогії має свої виклики, але у світі кіно досить багато прикладів класичних других частин, що характеризуються приголомшливими поворотами сюжетів і більш глибокими дослідженнями їхніх персонажів. Часто ці другі частини стають улюбленими серед шанувальників. У тому ж ключі ми прагнемо зробити Final Fantasy VII Rebirth ще більш захоплюючим і незабутнім досвідом, ніж Final Fantasy VII Remake, тому зачекайте трохи довше, поки ми закінчимо.

Йошінорі Кітасе, бренд-менеджер Final Fantasy та продюсер серіі Final Fantasy VII Remake

Подивитися повну версію презентаціі до 25-ої річниці Final Fantasy VII можна на офіційному каналі Square Enix на YouTube.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...