Реклама

🤬 Філ більше не широкий — думки після презентації Xbox Showcase 2022

Аналітика по гарячих слідах
Čytaty latynkoju
🤬 Філ більше не широкий — думки після презентації Xbox Showcase 2022
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤬 Філ більше не широкий — думки після презентації Xbox Showcase 2022
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Аналітика по гарячих слідах

Неприємна правда для прихильників “зеленої” платформи, але здається, 2022 — дуже слабий рік для власних проектів від Microsoft.

Рік по суті мертвий: на 2023-й переїхали три головних проекти, котрі показували до цього. Starfield, Redfall і S.T.A.L.K.E.R. 2, а Forza Motorsport 8 при усьому бажанні навіть не вдалося запланувати на випуск цією зимою.

Так, в цьому році Game Pass поповняти круті проекти, на кшталт  Plague Tale: Requiem, Atomic Heart і довгоочікувані порти Persona 3-4-5, але цього мало, щоб назвати “найміцнішу консоль в історії” флагманом відеоігрової індустрії

Сонібой всередині мене у якості противаги готовий виставити Horizon Forbidden West, Gran Turismo 7, ремейк TLOU і GoW Ragnarok (а ще Ghostwire: Tokyo, Stray і Sifu). У відповідь цьому у Microsoft по суті нічого немає.

Проте Кодзіма! Насправді я б на вашому місті не став би занадто сильно хайпувати, тому що з собою Хідео приніс напрацювання, котрі знаменитий геймдизайнер намагався продати для Stadia. Чомусь не вірю я в якийсь прорив з використанням хмарних технологій.

Коротше, рік пустий. Побачимось у 2023, але сподіваюсь, з трейлерами інших ігор та більш вагомим списком хедлайнерів від самої Microsoft.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...