Реклама

💻 Огляд на друге оновлення Moon Chai Story

Стаття може містити спойлери!
Čytaty latynkoju
💻 Огляд на друге оновлення Moon Chai Story
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 💻 Огляд на друге оновлення Moon Chai Story
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Стаття може містити спойлери!

Moon Chai Story” – це українська візуальна новела. Більше про цю гру можете прочитати тут.

Друге оновлення вийшло із затримкою в один день для Google Play і App Store. Гравці отримали: 2 серію “Сирин” і 1 епізод “Ти зможеш!“. У налаштуваннях тепер можна включити “підказки” або “поступовий текст“. Також розробники додали можливість збирання нагороди за щоденне заходження у гру.

 

Далі буде розбір сюжету “Сирин” і “Ти зможеш!”.

Сирин

Головна героїня поринула у перший день навчання в академії. Марія дізналася, що потраплення на якийсь факультет залежить від душі, а не від праці сім’ї і її здобутків. Крім цього дівчина мала можливість прийняти милу примару і зробити її домашнім улюбленцем.

 

Щодо інтерактивності і взаємодій з другорядними героями. Цього оновлення були перші вибори з поліпшенням стосунків. Якщо обрати “вийти погуляти” після перебування у кабінеті директора, то можна покращити взаємозв’язки з Левом або Даниїлом.

 

Ти зможеш!

Епізод почався з приїзду Нори на рідну Сицилію. Головна героїня зустріла нового персонажа Сільвіо, який може бути потенційною гілкою. Далі дівчина дізналася, що хлопець працює у родинному ресторані. Через деякий час Нора побачила батьків, які були поринуті у роботу і змогли модернізувати свій бізнес.

 

Незвичайною цікавинкою сюжету є те, що головна героїня веде розповідь у слідчої і описує події, які відбулися до замаху на вбивство її сім’ї.

 

Варто підкреслити, що розробники покращили інтерфейс гри. Тепер можна виключити діалог за допомогою кнопки у вигляді ока. Крім цього було додано “гардероб“, але лише в історії “Сирин“.

В загальному, епізоди “Сирин” і “Ти зможеш!” зацікавили. Музика і фони вдосконалені, так як і написання історій.

Читайте розбір на перше оновлення “Moon Chai Storyтут.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...