Реклама

😎 Gunzilla Games показали тизер Off the Grid

Розробник має українське коріння
Čytaty latynkoju
😎 Gunzilla Games показали тизер Off the Grid
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😎 Gunzilla Games показали тизер Off the Grid
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Розробник має українське коріння

Студія Gunzilla Games показала перший офіційний тизер своєї нової гри — Off the Grid.

Off the Grid (OFG) — королівська битва, в основі якої шутер від третьої особи у сеттингу антиутопічного майбутнього.

Автори окреслюють Off the Grid як “Battle Royale 2.0”, оскільки, за їх словами, гра робить акценти на глибокий прогрес гравця, оповідальні елементи та певні регулярні зміни, які користувачі бачитимуть щоразу, коли повертаються в гру.

Off the Grid не схожа на інші королівські битви. 150 гравців битимуться один проти одного у PvP-битвах, а сюжетні PvE-завдання розгоратимуться на цій же мапі, де в цей момент знаходяться інші гравці. Гравці зможуть вибирати, як саме має розвиватися історія, а кожне рішення прямо впливатиме на ґеймплей усієї спільноти. Побудова сюжету є центром гри та пропонує унікальну конструкцію, в межах якої гравці матимуть змогу створювати, змінювати та передавати один одному внутрішньоігрові предмети. У Off the Grid межа між геройством і лиходійством розмивається, поки гравці борються за виживання у таємних корпоративних битвах майбутнього

прес-реліз

Прикметно, що над грою, зокрема, працює Neill Blomkamp — канадський режисер південноафриканського походження, найбільш відомий за стрічками “District 9” та “Elysium”.

В самій Gunzilla Games відзначають Ніла як “провідного візіонера” (Chief Visionary Officer) та наголошують, що останній тісно залучений у розробку і має намір співпрацювати зі студією надовго.

Нагадаємо, що один із трьох офісів Gunzilla Games знаходиться у Києві, а співзасновниками судії є Влад Корольов та Алекс Цоль — співзасновник та членом ради директорів Crytek Kyiv.

Вихід Off the Grid заплановано на 2023 рік на PC, PlayStation 5 та XBOX Series.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...