Реклама

🇺🇦 "Russian warship, go fu*k yourself" — нова гра у якій можна топити кораблі окупанта та вбивати зомбі-солдатів

Вийшла міні-гра, в який можна з друзями топити "русскі кораблі".
Čytaty latynkoju
🇺🇦 "Russian warship, go fu*k yourself" — нова гра у якій можна топити кораблі окупанта та вбивати зомбі-солдатів
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🇺🇦 "Russian warship, go fu*k yourself" — нова гра у якій можна топити кораблі окупанта та вбивати зомбі-солдатів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Вийшла міні-гра, в який можна з друзями топити "русскі кораблі".

Студія Martian Teapots випустила міні-гру “Russian warship, go fu*k yourself”, яка нагадує гравцям про події першого дня війни із росією — 24 лютого 2022 року, коли русскій корабель був посланий захисниками острову Зміїний туди, звідки він прийшов, а також про події 14 квітня, коли той же корабель був потоплений ВСУ.

Геймплей гри досить простий — гравцям необхідно топити кораблі за допомогою бандерівського смузі, а також палити за допомогою вогнемета зомбі-солдатів, що намагаються десантуватися з кораблів на острів та знищити українську прикордонну базу. Ведеться рахунок потоплених кораблів. Необхідно до зруйнування бази знищити якомога більше кораблів. Побавитись можна як самому, так і в команді друзів — в гру можуть грати одночасно до 4 гравців за одним ПК.

Ідея зробити гру виникла у команди місяць тому. Вже півтора року дитяча студія Martian Teapots веде розробку своєї першої великої гри Trash is Fun. В кінці лютого вихованці студії роз’їхались по всьому світу. А в квітні виникла ідея ініціювати геймджем Stand With Ukraine Jam з метою заохочення якомога більшої кількості розробників до створення ігор на підтримку України. І після цього частина команди прийняла рішення створити міні-гру для джему на рушії гри Trash is Fun. Ця міні-гра мала потім стати секретним рівнем основної гри Trash is Fun.

Мета проєкту — допомогти залучити додаткові кошти на підтримку українського спротиву російській агресії через фонд «Повернись живим», лінк на який розробники залишили в описі до гри на сайті itch.io.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...