Реклама

💻 Moon Chai Story — відомості про українську візуальну новелу

Інформація про вихід нової української гри
Čytaty latynkoju
💻 Moon Chai Story — відомості про українську візуальну новелу
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 💻 Moon Chai Story — відомості про українську візуальну новелу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Інформація про вихід нової української гри

Одним з найпопулярніших виборів українських користувачів і користувачок є візуальні новели. Серед улюблених можна знайти: “Club Romance” від Story Interactive, “Episode” від Pocket Gems і “Chapters: Interactive Stories” від Crazy Maple Studio Dev. Тепер українці матимуть можливість насолоджуватися виробництвом національного продукту, адже зовсім скоро вийде “Moon Chai Story“.

Moon Chai Story” — нова гра для прочитання візуальних історій українською. Вихід новел припадає на квітень-травень 2022 року. Гра буде безкоштовною і виходитиме на Android і іOS. Також вже відома інформація, що на перший запуск додатку заплановано вихід двох історій: «Сирин» і «Ти зможеш!».

Постер до "Сирин"

Постер до «Сирин»

Перша новела буде у жанрі: містика, романтика, школа, детектив. Марічка, головна героїня, потрапить в українську академію чаклунства «Сирин», де на неї чекатиме багато таємниць і перешкод. Гра надасть можливість вибору любовних гілок, знайомству з друзями і варіння зілля.

Друга історія буде пов’язана з темою мафії. Сюжет розгортатиметься у Сицилії і буде оповідати про кохання. «Ти зможеш!» має такі жанри: детектив, мафія, романтика і повсякденність.

Ще більше цікавинок про сюжет новел і розробку гри можна знайти в офіційних соцмережах виробників: у Телеграм каналі й сторінці в Тік Ток.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...