Реклама

🌑 Деталі та трейлер The Quarry — гри-горору з зірковим складом акторів від авторів Until Dawn

Čytaty latynkoju
🌑 Деталі та трейлер The Quarry — гри-горору з зірковим складом акторів від авторів Until Dawn
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🌑 Деталі та трейлер The Quarry — гри-горору з зірковим складом акторів від авторів Until Dawn
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

The Quarry — це нова гра-горор від студії Supermassive Games, сюжет якої розповість історію дев’ятьох підлітків, котрі намагаються пережити останню ніч у літньому таборі Hackett’s Quarry, що має свою моторошну історію.

Більше новин про ігри шукайте у нашому телеграм-каналі Na chasi / Games 

Подібно до гри Until Dawn, рішення гравця впливатимуть на кожного героя — померти може будь-хто з дев’яти доступних персонажів. The Quarry матиме безліч розгалужень сюжету та кілька можливих закінчень історії. Розробники зазначили, що історія відійде від властивих жанру штампів, і загалом видасться непередбачуваною.

The Quarry може похизуватися і зірковим акторським складом. Свої ролі у грі виконають Ленс Генріксен («Чужі», «Термінатор»), Тед Реймі («Зловісні мерці»), Девід Аркетт («Крик»), Ітан Саплі («Вовк з Волл-Стріт»), а також актори з фільмів «Твін Пікс», «Кошмар на вулиці В’язів», «Соціальна мережа» та «Світ Юрського періоду».

Гра також матиме локальний та мережевий кооператив. Один гравець зможе взяти під контроль певного персонажа гри, в той час, як всі інші зможуть спостерігати за розвитком подій та голосувати за рішення, що вплинуть на сюжет.

Наприкінці приблизно десятигодинного проходження гри, гравці отримують картки персонажів. На них буде зображено певний підсумок особистої історії героїв гри. Розробники стверджують, що колекціонування таких карток спонукатиме гравців проходити гру ще кілька разів, щоб відкрити усі можливі варіанти розвитку подій.

Реліз The Quarry запланований на 10 червня цього року. Серед платформ — PC, PS4, PS5, Xbox One S/X та Xbox Series X/S. Передзамовлення гри вже відкрито на офіційному сайті проєкту.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...