Реклама

⚡Трансляція CD Projekt RED: анонс оновленого Cyberpunk 2077 для ПК та консолей нового покоління

Čytaty latynkoju
⚡Трансляція CD Projekt RED: анонс оновленого Cyberpunk 2077 для ПК та консолей нового покоління
  1. Головна
  2. Ігри
  3. ⚡Трансляція CD Projekt RED: анонс оновленого Cyberpunk 2077 для ПК та консолей нового покоління
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Початок трансляції розробники анонсували у своєму твіттері. На трансляції із циклу REDstreams планують розповісти про оновлення для Cyberpunk 2077. Очікується вихід версії гри для нових консолей, що одночасно з п’ятигодинною демоверсією вийде одразу після анонсу.

Більше новин про ігри шукайте у нашому телеграм-каналі Na chasi / Games. 

Оновлений Cyberpunk 2077 для PS5 та Xbox Series X

Розробники підтвердили вихід оновленої версії Cyberpunk 2077 для консолей нового покоління.

Оновлення для Xbox Series X:

Оновлення для Playstation 5:

Оновлена версія включатиме підтримку рендерінгу в 4к і технології трасування променів. Завантажуватиметься гра також значно швидше. Щодо версії для Xbox Series S, то в ній немає вибору графічного режиму — гра за замовчуванням буде у форматі ​30 кадрів в секунду в 1440p з динамічним масштабуванням роздільної здатності.

Патч версії 1.5 для усіх платформ

Новий патч версії 1.5 направлений на перепрацювання механік гри та виправлень її проблем. В першу чергу зміни торкнулись економіки гри, її бойової системи та системи перків, які розробники повністю переробили. Оновлення дасть змогу перерозподілити їх заново.

Покращили й інші геймпейні механіки, зокрема штучний інтелект NPC. Неігрові персонажі стали поводити себе реалістичніше. Тепер вони будуть різним чином реагувати на стрільбу, і не зникатимуть з поля зору. Покращили і їхній інтелект за кермом.

Деталі патчу 1.5

Новий патч також дозволить гравцям змінювати зовнішній вигляд головного героя. Ігровий редактор (такий, як на початку гри) стане доступним через дзеркало у квартирі. Квартири також зазнали значних оновлень: тепер їхній вигляд також можна змінювати: у нас тепер буде шість варіантів інтер’єру на вибір. У гру також додали чотири абсолютно нові квартири, доступні для покупки:

  1. Northside, Watson (€$5,000)
  2. Japantown, Westbrook (€$15,000)
  3. The Glen, Heywood (€$40,000)
  4. Corpo Plaza, City Center (€$55,000)

Розробники повідомили, що додали у патч 1.5 для Cyberpunk 2077 кілька нових секретів, які гравцям потрібно буде розкрити. Про які саме загадки ідеться — у студії не розповіли.

В гру додали можливість зіграти на гітарі у вашій квартирі: пальці та руки рухатимуться так, ніби ви граєте на справжній гітарі. Також з’явилась можливість прогулюватися містом — раніше герой або рухався на середній швидкості, або ж бігав.

Деталі оновлення для нового покоління консолей

Параметри романтичних відносин також розширили: відтепер гравці можуть частіше надсилати повідомлення потенційним партнерам. Успішний роман з кимось дозволить залишитися в їхній квартирі як у безпечному будинку. Також в оновленні з’являться нові пози в режимі фото для Джонні Сільверхенда.

Оновлення уже доступне для завантаження на усіх платформах. Дивіться трейлер оновлення:

Якщо бажаєте більш детально ознайомитися з усім, що додали розробники в оновленні — переходьте на сторінку усіх змін патчу версії 1.5.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...