Реклама

🏰 Стратегія The Settlers повертається (вже точно)

Čytaty latynkoju
🏰 Стратегія The Settlers повертається (вже точно)
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🏰 Стратегія The Settlers повертається (вже точно)
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Компанія Ubisoft повідомляє, що легендарна гра Settlers повертається на ПК вже 17 березня. Це містобудівна стратегія в реальному часі про освоювання нових земель, ресурсів і, звісно, бойові дії.

Більше новин про ігри шукайте у нашому телеграм-каналі Na chasi / Games. 

Перша стратегія The Settlers вийшла ще в 1993 році. Гра сформувала серію The Settlers і стала однією з найбільш продаваних франшиз. Нова гра дозволяє спробувати себе у мережевих режимах у компанії до 8 гравців. Бої один з одним або зі штучним інтелектом. У The Settlers є 3 фракції – еларі, мару та йорни. Стиль гри, зовнішній вигляд та передісторія кожної з них унікальні. Завдяки движку Snowdrop, запатентованому компанією Ubisoft, ігровий світ The Settlers виглядає живим і деталізованим.

Вірна своїй майже 30-річній спадщині, нова версія серії поєднує глибокий досвід зі стратегічними битвами в реальному часі. Виберіть одну з 3 унікальних фракцій і підкоріть цей абсолютно новий світ

Ubisoft

Замовити гру можна в Ubisoft Connect або Epic Games Store.  Беріть участь у закритому бета-тестуванні, яке розпочнеться 20 січня 2022 р.

Докладніше про гру читайте в нашому матеріалі про повернення The Settlers

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту: 

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...