Реклама

🎮 У PlayStation назвали найпопулярніші ігри у 2021 році

Čytaty latynkoju
🎮 У PlayStation назвали найпопулярніші ігри у 2021 році
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 У PlayStation назвали найпопулярніші ігри у 2021 році
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Компанія Sony опублікувала свої рейтинги з PlayStation Store за 2021 рік. Найбільш популярною грою для консолі PS5 цього року стала NBA 2K22 у США/Канаді та FIFA 22 у Європейському Союзі.

Більше новин про ігри шукайте у нашому телеграм-каналі Na chasi / Games.

У своїх графіках вони охоплювали лише ці дві території. Головною відмінністю між ними є те, які спортивні симулятори потрапили до них. У списку найбільш завантажуваних ігор для PS5 у США та Канаді були Madden NFL 22, MLB The Show 21 та NBA 2K21 Next Generation, які не здобули популярності у ЄС.

Однак в обох списках від PlayStation ми зможемо знайти те, що об’єднує гравців цих двох регіонів: Call of Duty: Vanguard займає друге місце в обох випадках, а Marvel’s Spider-Man: Miles Morales займає 3-е місце в США/Канаді та 4-е в ЄС. Battlefield 2042 також зайняв №5 в обох випадках.

Among Us, яка вийшла на консолях PlayStation в середині грудня 2021 року, встигла досягти 6-го місця на PS5 в ЄС і 13-го в США/Канаді.

Проте лише дві інші інді-гри потрапили до двадцятки найкращих на PS5: It Takes Two (№ 9 в ЄС, № 16 в США/Канаді) і Kena: Bridge of Spirits (№ 7 в ЄС, № 16). 20 в США/Канаді).

Своєю чергою у рейтинг для PS4 на 2021 рік увійшли кілька старіших ігор. Grand Theft Auto V очолила список США/Канади та посіла друге місце в ЄС, FIFA 22 все ще №1 в ЄС на PS4. Третю позицію в обох регіонах зайняла гра Minecraft.

А може…?

З ігор з віртуальною реальністю, Beat Sabre все ще домінує на PS VR, займаючи перше місце в США/Канаді та ЄС, за нею йдуть Job Simulator і Superhot VR.

Серед безкоштовних ігор рейтинг від PlayStation об’єднує як PS5, так PS4. Тут першість посіла Fortnite в США/Канаді та ЄС, слідом же ідуть Rocket League і Call of Duty: Warzone, хоча й у різному порядку (CoD був №2 у США, Rocket League був №2 у ЄС).

Детальніше ознайомитися зі списком найпопулярніших ігор у PlayStation Store можна за посиланням.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...