Реклама

🗡 Останні новини по Elden Ring: команда дизайнерів нервує, а Джордж Р. Р. Мартін — у захваті

Čytaty latynkoju
🗡 Останні новини по Elden Ring: команда дизайнерів нервує, а Джордж Р. Р. Мартін — у захваті
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🗡 Останні новини по Elden Ring: команда дизайнерів нервує, а Джордж Р. Р. Мартін — у захваті
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Гра Elden Ring, яку розробляють на базі світу, придуманого Джорджем Р. Р. Мартіном, вже на фінішній прямій — 25 лютого можна буде поринути  в фантастичне Середзем’я. Гравців приваблюють таємничою силою кільця Елдена, небаченим раніше масштабом світу та ігровим процесом, що задає жанр. FromSoftware не звикати — колись вони створили власний жанр souls-like ігор. 

Більше новин про ігри шукайте у нашому телеграм-каналі Na chasi / Games. 

Нещодавно, геймдиректор Elden Ring Хідатака Міядзакі в інтерв’ю, розповів, що після рімейку Demon’s Souls від Sony для PS5, його команда опинилася під додатковим тиском. Тепер дизайнери стали викладатися ще дужче для покращення графічної точності своєї майбутньої гри. Також Міядзаки відзначив, що відчуває себе трохи винним перед графічною командою FromSoftware. За його словами,  Elden Ring буде найкрасивішою грою студії, завдяки праці дизайнерів.

Другий творець гри, Джордж Р. Р. Мартін, зазначив, що японські розробники попросили його створити для них світ, який став основою для масштабної гри. Мартіну сподобалося придумувати і конструювати складний лор і він із задоволенням виконав свою частину роботи. Через кілька років йому показали, що вдалося створити на основі його фантазії і він стверджує, що Elden Ring виглядає чудово.

Elden Ring вийде 25 лютого на ПК, PS4, PS5, Xbox One та Xbox Series.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту: 

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...