Реклама

👺 Take-Two хоче забрати в розробників It Takes Two назву їхньої гри

Čytaty latynkoju
👺 Take-Two хоче забрати в розробників It Takes Two назву їхньої гри
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👺 Take-Two хоче забрати в розробників It Takes Two назву їхньої гри
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видавець GTA V подав претензію у патентне бюро США на компанію Hazelight, яка розробила гру під назвою It Takes Two. Корпорація вимагає від студії відмовитися від прав на назву гри, і з документа виходить, що їй вдалося досягти свого.

Hazelight відмовилися від реєстрації назви у Патентному бюро.

У коментарі виданню Eurogamer студія заявила, що не може коментувати суперечку, що наразі триває, але команда «сподівається на розв’язання проблеми».

It Takes Two («Для цього потрібно двоє») — це пригодницький екшн про пару, що знаходиться в процесі розлучення. Їхня дочка намагається полагодити стосунки між батьками за допомогою ляльок, і пара магічним чином потрапляє в уявний світ дівчинки, де їм потрібно співпрацювати і розв’язувати головоломки, аби повернутися у реальність.

Особливістю гри є те, що в неї взагалі неможливо пограти одній людині: проходити необхідно вдвох. It Takes Two вийшла у березні 2021 року на консолях попереднього й актуального покоління, а також ПК.

Студія Hazelight — не перша жертва видавництва Take-Two. Раніше корпорація висувала претензії до тих, хто використовує слова rockstar, social club, mafia, civilization та багато інших.

Наприклад, від бренду довелося відмовитися компанії, яка видає книжки для музикантів Think Like A Rockstar, а також бренд одягу Max Fayne (схожість з назвою гри Max Payne). Take-Two не соромиться переслідувати навіть своїх фанатів за любительські моди для GTA V.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...