Реклама

📈 Cyberpunk 2077 опинилась на першому місці в Steam завдяки знижці 

Čytaty latynkoju
📈 Cyberpunk 2077 опинилась на першому місці в Steam завдяки знижці 
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 📈 Cyberpunk 2077 опинилась на першому місці в Steam завдяки знижці 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Цього тижня, 24 листопада, у Steam розпочався осінній розпродаж й дуже багато популярних ігор стали доступними зі знижками.

Більше новин про ігри шукайте у нашому телеграм-каналі Na chasi / Games. 

Cyberpunk 2077 отримала знижку у 50% й наразі коштує 449₴. Така зміна ціни позитивно вплинула на гру й багато користувачів схвально оцінюють гру від CD Projekt RED. Нині Cyberpunk 2077 знаходиться на топі найпопулярніших ігор в Steam, ТОП-5 ігор в магазині виглядають таким чином:

З початку знижок Cyberpunk 2077 отримала більш ніж дев’ять тисяч позитивних відгуків і майже тисячу негативних. Загальний рейтинг оглядів гри тримається на «позитивному рівні».

На таку популярність звернув увагу режисер завдань CD Projekt RED Павло Саско, за його словами «для нього це дуже багато означає»:

Читайте також: 🗺 Як п’ятеро українців знайшли пригоди далеко за кордоном + конкурс

Чому така популярність важлива для гри

Cyberpunk 2077 вийшла у грудні минулого року на ПК, консолях попереднього, а потім і актуального покоління (щойно вони також надійшли у продаж). Одразу після релізу виявилося, що технічна якість гри жахлива. Продуктивність знаходилася на вкрай низькому рівні, що було особливо помітно на слабких ПК та консолях попереднього покоління. А ще у грі була неймовірна кількість розкиданих усюди фалоімітаторів.

Cyberpunk 2077 містила значну кількість багів, які іноді просто знищували прогрес, не давали пройти далі чи повністю руйнували задоволення від гри. Згодом гра навіть потрапила до Музею провалів у США.

Топменеджери студії CD Projekt RED були змушені опублікувати кілька звернень з вибаченнями та обіцянками довести гру до ладу:

З релізу Cyberpunk 2077 у грі досі велика кількість багів, які так і не виправили. Чому саме так вийшло та у чому були проблеми CD Projekt RED можна дізнатись у нашому матеріалі.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...