Реклама

⚔️ Детальний огляд трейлера Elden Ring

Та мої думки щодо нової гри From Software
Čytaty latynkoju
⚔️ Детальний огляд трейлера Elden Ring
  1. Головна
  2. Ігри
  3. ⚔️ Детальний огляд трейлера Elden Ring
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Та мої думки щодо нової гри From Software

☝️ Для початку…

Японський розробник ігор From Software показав гравцям цілих 15 хвилин геймплею нового проекту. Це виявився не цільний геймплей однієї локації чи якогось квесту (скоріш за все механіка квестів буде як в минулих темних душах), а деякі сцени з коментаріями закадрового голосу. Як завжди показали багато та в одночас непоказали нічого. Я спробую виділити головні та найцікавіші моменти трейлеру .

👀 Огляд Трейлера

Початок трейлера показує нам головного героя у відкритому світі під назвою Поміжземля (чи якось так, українського перекладу все одно не буде). Окрім величезного дерева погляд досвідченого гравця знакого з творами розробника помітить, що гра надзвичайно схожа з третьою частиною Темних Душ. А через декілька секунд нам показують аналог кострів – місце відпочинку (та НПЦ біля нього). Натомість нам кажуть, що це місце може іноді генерувати нам світло пошуку, але для чого – незрозуміло. Можливо буде якийсь головний сюжет і це ніби вказівник до наступної точки, чи можливо у грі з’явиться журнал і це буде вказівник до цілі активного квесту.

Далі ми бачимо нову глобальну геймплейну механіку – коня, який вміє стрибати двічі. Ми чуємо, що ми можемо слідувати вказівнику, або дослідити інший шлях. Нам показують величезну карету, скоріш за все в ній якийсь король, чи щось подібне. В Темних Душах саме правителі були величезні, тому я не маю підстав гадати інакше.

Герой прямує до точки інтересу і це бій з боссом – з віверною. From Software дуже любить драконопідбник і це скоріш за все сутичка з боссом на відкритій локації, а не на арені, що також нове. І саме в цю мить ми чуємо дуже характерний звук, який ми авжеж вже чули – звук смерті неігрових персонажів, який переслідував нас кожного разу коли ми когось вбивали. Бій на коні з босом драконом виглядає справді поновому, але нам також показують, що ви можете вбивати дракона як звикли раніше – стоячи на своїх двох. Нам також показали чари, одна з яких виглядає як стріла Фарона, а у другій вже цікавіша анімація – але сенс той самий. Критичні удари після того як босс втратить орієнтацію в просторі, та перекати – все присутнє.

У новій сцені де герой спасає невідомого НПЦ помітна цікава річ – це погода. В минулій сцені все було тихо та ясно, а тут вже йде дощ та віє вітер. Хотілось би вірити, що у відкритому світі Elden Ring буде динамічна погода. Доречі, витягуємо ми “Сашка” з ями за допомогою величезної дубини, скоріш за все це та сама зброя, що була в Dark Souls 3.

Тепер нам відкривається світ згори. Знаючи підхід по минулим частинам – це ігрові локації в які можливо потрапити. Одяг та зброя героя змінилась, скоріш за все це зовсім інший класс який можна вибрати на початку гри. І тут диво! Нам показують ігрову мапу! Напевно розробники вважають, що це занадто запам’ятовувати відкритий світ. Одним з цікавих моментів слід сказати про час – схоже що у грі буде динамічна зміна часу. У гравця буде можливість ставити мітки на карті, та мабуть бачити квест маркери.

У грі є точки з повітрям, яке піднімається угору, за допомогою них можна застрибувати на високі уступи. Нам знову показують погоду під час дощу та блискавки, які вдаряють по землі. А через те що в грі є кінь с подвійним стрибком – розробники можуть ховати речі в ще більш не очевидних місцях. Не встигши опритомніти від присутності глобальної карти у грі – нам показують створення предметів. Меню інвентарю дуже схоже на меню з минулох ігор. Також в нас буде змога шукати інгрідієнти у світі.

Нарешті ми бачемо бойову сцену в відкритому світі з звичайними ворогами. Із цікавого слід виділити, що при тяжкому ударі супротивних буде падати, та ми зможемо робити удар стрибаючи. Так, тепер є змога в грі стрибати. Виглядає це не так круто як в Секіро, але хай буде хоч так. Також нам показали, що у зброї будуть унікальні можливості. Стосується це будьякої зброї – це загадка.

Одним з найцікавіших моментів у грі при бійках – це призив духів. Можливо, у нас буде змога поглинати духів загиблих ворогів, а потім використовувати їх при необхідності. Окрім цього нам показали, що в грі буде змога використовувати подвійну зброю, але скоріш за все це буде реалізація з DS3 а не з DS2.

В подальшій сцені нам показують можливість грати в гру з іншими гравцями. Це буде як кооперативний так і ПВП режим. Тепер у грі можна стрибати з більшої висоти та є стелс, який скоріш за все дуже простий. Нам показали ще одного боса локації верхом на коні. Схоже, що це такий же босс як і дракон на початку. Знову бій з боссом та нові закляття для його винищення, одне з яких це голова дракона, що вивергає вогонь. Можливо це була якась унікальна зброя, але не схоже на це. Бій з боссом показали достатньо цікаво та динамічно, непогано попрацювали з частинками та анімаціями.

Також новинка від фромів – це катакомби. Як же відкритий світ без лінейних локацій під землею? У ціх підземельях можливо буде знайти як скарби, так і потрапити на боссів. Примарні стіни також на місці!

Сюжетна, скоріш за все, катсцена знайомить нас з аналогом хранительки вогню, або можливо це персонаж, який видає нам головний квест. Чи два в одному.

Розробники показують, шо окрім катакомб в них ще є замок. Це велика локація з різними можливостями проходження. І нам показують ще одного НПЦ. Здається, їх буде дуже багато у грі. Головного героя кличуть “Заплямованним”. НПЦ можуть підсказати альтернативний та безпечніший прохід локації, але, здається, що будуть й ті, що направлятимуть у пастки. Дали нам показують факел та флягу Естусу. Дуже цікаво, чи буде в цій гри та сама назва.

Босси у відкритому світі це авжеж цікаво, але це не була б гра від From Software, якби тут не було босів з ареною, вхід до яких перегороджує стіна диму. Нам показали одного з головних боссів – Голдріка, і він справді відчувається потужнішим ніж минулі два. На цьому відео закінчується.

🧐 Висновки і враження

Я дуже люблю ігри цього розробника, можливо це й стало головною причиною для написання цього огляду. Із мінусів можна відразу відмітити повторне використання багатьох елементів: від вигляду предметів – до звуків у грі. Через це ця гра не виглядає як нова гра, більше схоже на нову частину серії Темних Душ. Із плюсів слід відмітити – що це схоже на нову частину серії Темних Душ, але більш комплексну. Хотілось би вірити, що ігровий світ не буде пустим та мертвим, бо це є найголовнішою проблемою усіх ігор у відкритому світі. Але здебільшого – мені все сподобалось. Буде цікаво дізнатись як вони реалізували мапу, та що саме стоїть за визовом фантомів. А так, чекаємо релізу гри, або інших звісток щодо гри.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...