Реклама

🤞🏻 Чутки: Kojima Productions та Sony розробляють нову Silent Hill

Čytaty latynkoju
wall.alphacoders.com
🤞🏻 Чутки: Kojima Productions та Sony розробляють нову Silent Hill
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤞🏻 Чутки: Kojima Productions та Sony розробляють нову Silent Hill
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно стало відомо, що японська студія Konami працює одразу над декількома іграми — рімейками та ремастерами своїх найуспішніших франшиз: Metal Gear, Castlevania і Silent Hill. За даними порталу VGS у розробці горора бере участь «відома японська студія», однак більше деталей не розкрили. Вже потім видання Gematsu повідомило, що цією студією є Kojima Productions.

Крім того, джерела видання зазначили, що також у цьому проєкті бере участь Sony, яка фінансуватиме розробку нової Silent Hill. Наразі немає деталей щодо можливої гри.

Остання частина Silent Hill вийшла у 2012 році під назвою Downpour. Раніше Konami планувала випустити продовження для PlayStation 4. Над грою з назвою Silent Hill P.T працювали Хідео Кодзіма і Гільєрмо дель Торо. Гра вийшла як інтерактивний-тизер, але вже потім через деякий час її видалили з PlayStation Store.

Читайте також: 👾 Lenovo розробила власну ігрову консоль — концепти 

До сьогодні в інших проєктах знаходять можливі згадки P.T, наприклад, в режисерській версії Death Stranding. У самій грі головного героя Сема Роджерса постійно турбують кошмари, коли він знаходиться у своїй кімнаті. У Director’s Cut додали більшу кількість кошмарів, одним з яких є похмура фігура, яка повільно рухається у напрямку до героя. Цей силует нагадує одного з персонажів P.T — навіть видає схожі звуки. Вже потім фігура змінює свою позу й нагадує героя з Metal Gear Solid. Після цього істота максимально наближається до Сема й за фірмовими окулярами стає зрозуміло, що це і є сам Хідео Кодзіма.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...