Реклама

🎮 У що пограти на PlayStation. Поради новачку

Якщо у вас з'явилась PlayStation і ви не знаєте у що можна пограти, то ми зібрали для вас кілька порад у що пограти на PlayStation.
Čytaty latynkoju
🎮 У що пограти на PlayStation. Поради новачку
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 У що пограти на PlayStation. Поради новачку
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Якщо у вас з'явилась PlayStation і ви не знаєте у що можна пограти, то ми зібрали для вас кілька порад у що пограти на PlayStation.

Цей матеріал найбільше потрібен людям, які навряд колись на нього натраплять, але якщо ви поділитесь ним у своїх соцмережах, цілком можливо ваші негардкорні друзі-ґеймери скористаються нашими порадами. А дехто навіть може побороти свій страх перед міфом, що консольне грання — це дорого.

Тож давайте розбиратися на що новопредставленому власнику консолі варто витратити свої кровно зароблені гривні. Звичайно, все це лише суб’єктивна думка, свої рекомендації пишіть у коментарях.

Якщо вам ліньки читати стільки тексту, то ось вам теж саме у відеоформаті:

Насамперед я б радив оплатити PS Plus на рік. Так-так, зараз набіжать експерти які бачили певне лайно у цьому житті й кричатимуть, що у PS+ роздають одну хрінь (спойлер: ні), але для людей, які щойно придбали консоль, Підписка маст хев. Навіть без знижок це 1300 грн. Всього за половину вартості новинки, ви отримаєте як мінімум 2 гри на місяць, а якщо ви власник свіженької PlayStation 5, то три гри. Звичайно, не всі ці ігри — шедеври та обов’язкові для проходження, і точно не всі вони вам сподобаються (та і не повинні), але вони різних жанрів, що дозволить вам визначитися із вподобаннями, призвичаїтися до керування ну і звичайно не жалкувати про витрачені гроші якби ви купували ту чи іншу гру. Короче, весь наступний рік вам буде у що грати. І це за 1300 грн.

На додачу, власники PS5 отримують доступ до PlayStation Plus Collection з понад двох десятків крутих ігор минулого покоління. Навіть цієї двадцятки вистачить більше ніж на рік грання, без урахування щомісячних роздач. Не забувайте, ми тут говоримо про казуальних ґеймерів. А ще останнім часом Sony взяли за практику роздавати у PS+ свіжі релізи. Так, AAA-тайтлів тут скоріш за все не буде, але це все одно хороші ігри. А ще PlayStation Plus дає додаткові знижки на ігри, навіть на ті, які вже на розпродажі. Ну і звичайно, для грання мережею вам також доведеться купити підписку. З Xbox Game Pass те саме, там навіть є спеціальний рандомізатор, якщо ви не знаєте, у що пограти.

Та? якщо на консоль ви витратили останні гроші, живете на Мівіні (це не реклама), а до зарплатні ще 29 днів, то варто заглянути у розділ умовно безкоштовних ігор. Гардкорники крутять носом від цієї категорії ігор, і даремно. Там є у що пограти. Починати опанування консольного ґеймінгу з динамічних мультиплеєрних проєктів я б не радив, це буде боляче, тому пропускаємо усілякі Warzone, Fortnite та Apex Legends. Що б я порадив?

Rocket League — це футбол на автомобілях. Велетенський м’яч, дві команди й купа фану. Для отримання задоволення вам не потрібно мати ігровий досвід, увімкнув і помчали. Можна грати самому проти ботів або в мережі проти майстрів чи покликати когось скласти компанію і рубатися удвох чи вчотирьох перед одним екраном. Веселощів значно більше, ніж від групового перегляду футбольного матчу. Навіть з пивом. Навіть на стадіоні.

World of Tanks (або аналоги) — саме так, вам не почулося. Ці ігри дуже популярні серед нашого населення, бо насправді це хороші ігри, попри їх репутацію серед ентузіастів грання. Вони не динамічні й новачкам буде простіше засвоїти прицілювання стіками. А World of Tanks на консолях абсолютно відрізняється від свого ПеКарського брата.

Brawlhalla — динамічний файтинг. Якщо у вас є другий чи третій ґеймпад, ця гра — те що треба для компанії друзів. У Безкоштовній версії лише обмежений доступ до героїв, якщо ж у вас немає друзів або ще одного DualShock’у, кроссплей допоможе швидко знайти зарубу в он-лайні.

Dauntless та Warframe — онлайнові PvE-екшени. Це означає, що ви у команді з іншими живими гравцями воюєте проти комп’ютерних противників. Dauntless має фентезійні лаштунки, яскраву графіку та зосереджена на боях із босами. У Warframe ви берете на себе роль космічного ніндзя. Гра динамічна і доволі складна, якщо вам захочеться, але можна підібрати активності відповідно до вашого рівня досвіду і майстерності ведення бою та поступово прокачувати свої навички керування.

І на останок Genshin Impact та Path of Exile — Ці ігри вже для більш досвідчених гравців, потребують певного занурення та вивчення механік.

Звичайно, це лише рекомендації, ви підбирайте ігри керуючись власними вподобаннями. Все ж, вони безкоштовні й ви нічого не витрачаєте. Важливе уточнення. Для суто онлайнових та f2p-ігор наявність підписки PS+ НЕ ОБОВ’ЯЗКОВА. Та якщо вона у вас активна, вам будуть доступні деякі доповнення, ресурси й костюми для окремих ігор на PlayStation.

І наостанок, ігри на які варто витратити гроші. Цей розділ найскладніший, тому що можна порадити очевидні God of War, Horizon Zero Dawn, Spider-Man, GTA тощо і на цьому все. Але якщо людина вперше взяла ґеймпад у руки, то навіть ці масові хіти можуть викликати фрустрацію. Відкриті світи, висока динаміка, якісь загадки, комбо, вицілювати слабкі місця, багаторівневість світу і т.д. Безумовно, ці ігри класні, деякі навіть є у PlayStation Plus Collection, про який я вже згадував, і їх можна спокійно спробувати без ризику для гаманця. Та все ж, цей розділ я б залишив без конкретних рекомендацій. Повірте, за кілька місяців грання ви вже самі знатимете на що витратити гривні, і ми тут можемо допомогти лише своїми оглядами. Але не забувайте, будь-які, БУДЬ-ЯКІ огляди є суб’єктивними. Знайдіть оглядача зі схожими смаками й прислухайтеся до його рекомендацій.

Загальні поради

Не скуповуйте все підряд і одразу багато ігор (вмістожеріанство у ділі). Складіть список бажаного та стежте за розпродажами, вони постійно відбуваються і якщо не сьогодні, то завтра бажана гра буде по знижці.

Стежте за безкоштовними роздачами. Про такі часто пишуть у всіляких ігрових Спільнотах та чатах. Часто бувають системні помилки й хороші ігри можна безкоштовно забрати протягом обмеженого періоду, не зволікайте у таких випадках. Обов’язково встановіть мобільний додаток, це спростить життя. Ну і не потрібно нехтувати гранням на легкому рівні складності. Ви купили консоль, аби проводити дозвілля. Нікому нічого доводити не потрібно. Грайте, отримуйте задоволення та здобувайте ваш ігровий досвід. З часом вам самим  вже буде не цікаво розстрілювати бевзиків і ви захочете підвищити складність. Усе прийде з часом.

Маємо надію, ці прості поради допоможуть новим власникам консолі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...