Реклама

☢️ S.T.A.L.K.E.R. 2: дата релізу, сюжет та особливості геймплею — все, що треба знати

Čytaty latynkoju
☢️ S.T.A.L.K.E.R. 2: дата релізу, сюжет та особливості геймплею — все, що треба знати
  1. Головна
  2. Ігри
  3. ☢️ S.T.A.L.K.E.R. 2: дата релізу, сюжет та особливості геймплею — все, що треба знати
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Студія GSC Game World назвала офіційну дату виходу S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl. Гра вийде менш ніж за рік — 28 квітня 2022 року. Гра буде доступна на ПК та консолях Xbox Series X і S.

Очікується, що у гри буде два сюжетних доповнення. Ціна в Steam та в Epic Games стартує від 895₴, а у Microsoft Store від 1 540₴.

Аби пограти на ПК, треба мати щонайменше відеокарту NVIDIA GeForce GTX 1060, процесор Intel Core i5-7600K та приблизно 150 гігабайтів вільної пам’яті.

Сюжет S.T.A.L.K.E.R. 2 проходитиме у старих місцях та нових локаціях. За словами розробників у грі буде фотореалістичний відкритий світ площею 64 кв. км.

У відео можна побачити новий артефакт «Желе», що відновлюватиме витривалість персонажу. Також на відео можна побачити Сергія Григоровича — одного з засновників серії ігор S.T.A.L.K.E.R.

Варто зазначити, що трейлер з датою релізу S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl став найпопулярнішим ігровим роликом, показаним на конференції Microsoft і Bethesda. Наразі у відео більш ніж 860 тисяч переглядів

Серед іншого на гравців очікує система симуляції життя A-life 2.0, яка «зробить світ живим як ніколи». Симуляція працюватиме навіть тоді, коли гравець не знаходиться у грі. Ще обіцяють багато механік виживання — голод, сон, кровотеча та радіаційне опромінення.

Читайте також: 📺 Що робити, якщо взагалі немає новин: Повільне телебачення з Норвегії та його глобальний феномен

У грі буде декілька кінцівок до яких можна прийти найрізноманітнішими методами.

Приємна новина спеціально для українських користувачів — одразу зі старту у грі буде повноцінна українська озвучка.

Крім того, згодом у S.T.A.L.K.E.R. 2 обіцяють додати режим багатокористувацької гри — це з’явиться у наступних оновленнях цілком безкоштовно для всіх гравців.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...