Reklama

🤔 Riz Vizerspun vvažaje, ščo ne ŠI zabere robotu, a ljudy, jaki umijuť nym korystuvatysja

Читати кирилицею
youtube.com
🤔 Riz Vizerspun vvažaje, ščo ne ŠI zabere robotu, a ljudy, jaki umijuť nym korystuvatysja
  1. Головна
  2. Nauka i tehno
  3. 🤔 Riz Vizerspun vvažaje, ščo ne ŠI zabere robotu, a ljudy, jaki umijuť nym korystuvatysja
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Riz Vizerspun, jaka vidoma svoїmy roljamy u «Perestupyty mežu», «Blondynka v zakoni», abo ž jak sestra Rejčel Grin u seriali «Druzi», podilylasja svoїmy dumkamy stosovno štučnogo intelektu (ŠI) ta jogo majbutńogo.

Aktorka u svoїj rozmovi z The Hollywood Reporter, prokomentuvala ce pytannja z pogljadu vykorystannja ŠI v kinoindustriї, ščo bulo odnijeju z pryčyn strajkiv scenarystiv ta aktoriv u SŠA. Vizerspun vvažaje, ščo bojatysja varto ne ŠI, a vlasne tyh ljudej, jaki umijuť ta navčaťsja nym korystuvatysja.

(ŠI) zalyšyťsja z namy nazavždy, tož prosto zvykajte do ćogo. I ja dumaju, ščo ne ŠI pryjde na vašu robotu, a ljudy, jaki znajuť, jak nym korystuvatysja, pryjduť na vašu robotu. Tož vyvčajte jogo. Ce maje buty instrument, na jakyj my poklademo našu vlasnu tvorčisť, našu vlasnu ljudjanisť i našu vlasnu etyku.

Vizerspun vvažaje, ščo «ne treba bojatysja» ŠI, a navpaky «zanurytysja z golovoju» u ńogo ta vykorystovuvaty novu tehnologiju na svoju korysť dlja rozkryttja svogo tvorčogo potencialu z novymy možlyvostjamy.

Raniše takož stalo vidomo, ščo 62% studij vykorystovujuť ŠI u rozrobci igor.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...