Reklama

🧠 Dlja ChatGPT vynajšly plagin, jakyj daje dostup do internetu v reaľnomu časi

Читати кирилицею
🧠 Dlja ChatGPT vynajšly plagin, jakyj daje dostup do internetu v reaľnomu časi
  1. Головна
  2. Nauka i tehno
  3. 🧠 Dlja ChatGPT vynajšly plagin, jakyj daje dostup do internetu v reaľnomu časi
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Neščodavno OpenAI vypustyla novu versiju movnoї systemy GPT-4 j razom z tym kompanija ogolosyla pro počatok vprovadžennja plaginiv dlja ChatGPT.

Za dopomogoju plaginiv čatbot zmože vzajemodijaty z API storonnih rozrobnykiv, nalaštovujučy svoї vidpovidi na konkretni sytuaciї, vyznačeni rozrobnykamy.

Odnijeju z problem ChatGPT je te, ščo vin maje dosyť obmeženu informaciju do pevnogo času, a z plaginamy štučnyj intelekt zmože otrymaty dostup do aktuaľnoї informaciї v režymi reaľnogo času, jak ot rezuľtaty sportyvnyh zmagań, kurs valjut, ostanni novyny j bagato inšogo.

Takož plaginy dozvoljať botu vzajemodijaty z pevnymy sajtamy vid imeni korystuvača, napryklad, zamovljaty їžu, bronjuvaty kvytky na litak toščo.

U OpenAI zaznačajuť, ščo take novovvedennja z plaginamy takož dozvolyť podolaty progalyny u znannjah štučnogo intelektu j vin bude menše vygaduvaty fakty, vidpovidajučy na skladni zapytannja.

Plaginy perebuvajuť na rannij stadiї testuvannja. OpenAI vže spivpracjuje z dekiľkoma kompanijamy, jaki testujuť plaginy dlja ChatGPT, a same: Expedia, Instacart, KAYAK, OpenTable, Shopify, Slack, Wolfram ta Zapier.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...