Reklama

🏋️‍♀️ Jak meškancjam velykogo mista znahodyty čas dlja trenuvań?

Читати кирилицею
🏋️‍♀️ Jak meškancjam velykogo mista znahodyty čas dlja trenuvań?
  1. Головна
  2. Suspiľstvo
  3. 🏋️‍♀️ Jak meškancjam velykogo mista znahodyty čas dlja trenuvań?
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Cogo lita vstygnuty potrenuvatysja v Kyjevi stane prostiše. U červni mereža fitnes-studij dlja zajnjatyh hiitworks vidkryvaje 2 novi lokaciї — na Oboloni ta Poznjakah. Na česť vidkryttja proponujuť znyžky do 50% na abonementy v majbutni studiї ta bezkoštovni trenuvannja vže zaraz.

Fitnes dlja zajnjatyh

«U meškanciv velykogo mista nemaje zajvogo času, ščob vytračaty jogo na šljah do zalu čy tryvali zanjattja bez rezuľtatu. Sučasnyj fitnes maje znahodytysja poruč ta davaty rezuľtat za korotkyj čas. Dopomagaty dolaty povsjakdennyj stres, robyty ljudej zdorovišymy ta produktyvnišymy», — pojasnjuje koncepciju fitnesu dlja zajnjatyh spivzasnovnyk mereži Jaroslav Sojnikov.

Jak i vsi studiї hiitworks, novi lokaciї nadajuť možlyvosti dlja trenuvań naviť ljudjam zi ščiľnym grafikom. Studija na Oboloni vidkryjeťsja u novomu biznes-centri Smart Hub Obolon bilja metro Minśka. Studija na Poznjakah roztašujeťsja u žytlovomu rajoni bilja metro ta TC «Piramida». Ce vže druga lokacija mereži na livomu berezi.

Biľše 20 vydiv zanjať, de za 45 hvylyn nadajuť prorahovani za tajmerom kompleksy vprav z riznomanitnym navantažennjam. Zanjattja prohodjať indyviduaľno ta v malyh grupah pid kontrolem trenera, jakyj kontroljuje tehniku vprav.

Znyžky dlja «rannih ptašok»

Hoča biznes zitknuvsja z vidčutnymy skladnoščamy čerez lokdaun, komandi hiitworks vdalosja mobilizuvatysja ta prodovžyty kurs na rozšyrennja mereži. Teper sami pragnuť pidtrymaty vsih bažajučyh trenuvatysja — nadajuť znyžky na abonementy i majže dva misjaci bezkoštovnyh trenuvań.

Do 30 kvitnja na abonementy v studiju na Oboloni dije znyžka do 45%, na abonementy v studiju na Poznjakah — do 50%. Za akcijnym abonementom vže zaraz možna bezkoštovno zajmatysja v hiitworks online, a pislja lokdaunu — u buď-jakij z 9 čynnyh studij mereži.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...