Reklama

🙃 Velyke rozčaruvannja: Uniswap zapustyla tretju versiju protokolu

Uniswap V3 stav odnijeju z najbiľš očikuvanyh podij v kryptovaljutnomu kalendari 2021 roku.
Читати кирилицею
🙃 Velyke rozčaruvannja: Uniswap zapustyla tretju versiju protokolu
  1. Головна
  2. Krypto
  3. 🙃 Velyke rozčaruvannja: Uniswap zapustyla tretju versiju protokolu
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Uniswap V3 stav odnijeju z najbiľš očikuvanyh podij v kryptovaljutnomu kalendari 2021 roku.

Dovgoočikuvane onovlennja Uniswap v3

?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1390012757970411520%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fforklog.com%2Funiswap-zapustila-tretyu-versiyu-protokola%2F

U seredu, 5 travnja, vidbuvsja zapusk treťoї versiї protokolu decentralizovanoї birži? Trejdyng kryptovaljut i jogo osnovy: možlyvosti, vyklyky, ryzyky Uniswap v mereži Ethereum.

Informaciju ščodo onovlenogo protokolu opublikuvaly na GitHub.

Biľše kryptonovyn čytajte na našomu Telegram-kanali

Intryga dlja korystuvačiv Uniswap

Zapusk Uniswap V3 stav odnijeju z najbiľš očikuvanyh podij v kryptovaljutnomu kalendari 2021 roku.

A naperedodni onovlennja, 2 travnja, zasnovnyk Uniswap Hejden Adams anonsuvav «nevelykyj kumednyj sjurpryz» do zapusku treťoї versiї protokolu. Prote podrobyci zalyšylyś nevidomymy.

?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1388643742861697027%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fforklog.com%2Funiswap-zapustila-tretyu-versiyu-protokola%2F

Čytajte takož: 🏦 Klijenty sotni amerykanśkyh bankiv otrymajuť dostup do bitkoїna

Naviščo onovljuvaly Uniswap

Tretja versija Uniswap znadobylosja čerez zrostannja konkurenciї z boku inšyh decentralizovanyh birž. Napryklad, takyh jak SushiSwap, Curve i BSC-platformy PancakeSwap.

Rozrobnyky obicjaly, ščo v onovlenni buduť kardynaľno novi funkciї j koncepciї. Sered nyh koncentrovana likvidnisť, order limitnogo diapazonu i množynni pozyciї v ramkah odnogo pulu.

Velyke rozčaruvannja

Odnak dovgoočikuvane onovlennja Uniswap do versiї 3, jake vidbuloś 5 travnja, odrazu rozčaruvalo korystuvačiv. Korystuvači ne znajšly v ńomu obicjanoї švydkosti j nyźkyh komisij.

Napryklad, u svoїj stričci v telegram, DeFi Prime prokomentuvav skladnošči u novomu interfejsi:

Teper ščob rozibratysja, jak ocinyty svoju pozyciju likvidnosti, potriben naukovyj stupiń. Ce velyčeznyj krok nazad v porivnjanni z tijeju prostotoju, jaka bula u nas u versiї 2

A rozrobnyk Yearn Finance «banteg» pomityv, ščo systema kvotuvannja tokeniv proponuje otrymaty kotyruvannja z poperedńoї versiї, natysnuvšy na knopku «Otrymajte krašču cinu na v2» (get a better price on v2).

Biľšisť negatyvnyh komentariv stosuvalysja vartosti vykorystannja platformy. Komisiї v mereži Ethereum zalyšajuťsja vysokymy, a rišennja, ščo dozvoljajuť zaoščadžuvaty na gazi, tak i ne buly realizovani v v3.

Tak, kerujučyj partner Dragonfly Capital Hasib Kurešy pereviv try wETH v DAI. Cja tranzakcija obijšlasja jomu blyźko u $24 čerez mereževi komisiї.

Takož korystuvači skaržaťsja na zanadto vysoku vartisť stvorennja pulu i dodavannja likvidnosti (jak z’jasuvav odyn rozrobnyk, skladaje 0,2 ETH abo blyźko $750).

Ce superečyť počatkovym zajavam Uniswap pro te, ščo v tretij versiї ciny na gaz buduť nyžčymy.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...