Reklama

🛩 Ukraїnśkyj loukoster Bees Airline vidkryvaje 7 novyh naprjamkiv do Jevropy

Rejsy buduť odrazu do tŕoh kraїn.
Читати кирилицею
unsplash.com
🛩 Ukraїnśkyj loukoster Bees Airline vidkryvaje 7 novyh naprjamkiv do Jevropy
  1. Головна
  2. Suspiľstvo
  3. 🛩 Ukraїnśkyj loukoster Bees Airline vidkryvaje 7 novyh naprjamkiv do Jevropy
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Rejsy buduť odrazu do tŕoh kraїn.

Novi naprjamky Bees Airline

Loukoster Bees Airline zapuskaje sim novyh naprjamkiv z Ukraїny v Bolgariju, Greciju i Kipr. Neščodavno pereviznyk otrymav dozvil na poľoty vid Jevropejśkogo agentstva z bezpeky aviaciї (EASA).

Z dozvolom kompanija može litaty v 27 kraїn Jevrosojuzu, Islandiju, Norvegiju, Švejcariju, Gibraltar i na viddaleni ostrovy.

Z 29 travnja aviakompanija počne litaty z Kyjeva v Araksos i Iraklion, z 30-go čysla — z Kyjeva ta Lvova na Rodos. Z 2 červnja startujuť rejsy z Kyjeva do Larnaky, z 4-go čysla — v Burgas, z 11-go — v Varnu.

Startova cina kvytkiv vid €45 (~1 500₴) i do €96 (~3 200₴). Za taryfom Light dostupno perevezennja tiľky ručnoї poklaži do semy kilogramiv i nevelykoї osobystoї reči — noutbuk čy rjukzak. Zabronjuvaty kvytky možna za posylannjam.

Čytajte takož: 🔞 «Ja ogoljujuś za groši»: jak pracjuje OnlyFans — reaľnyj dosvid  

Narazi turystam z Ukraїny dozvolenyj v’їzd z Kipru ta Bolgariї. Pered vyľotom neobhidno pred’javyty negatyvnyj PLR-test na COVID-19. Do Greciї litaty šče zaboroneno, odnak vže z 14 travnja planujuť vidkryty kordony.

Raniše gendyrektor Bees Airline Jevgen Hajnackyj povidomyv pro plany aviakompaniї zapustyty vnutrišni rejsy Ukraїnoju. Pereviznyk vže otrymav dozvil na poľoty maršrutamy z Kyjeva do Lvova, Odesy ta Hersona bez obmežennja za terminom diї ta častoti.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...