Reklama

👾 Igrovyj gigant Ubisoft stane vuzlom-validatorom mereži Tezos

Ubisoft popovnyť spysok z 277 pekariv (vuzliv-validatoriv) v mereži Tezos.
Читати кирилицею
👾 Igrovyj gigant Ubisoft stane vuzlom-validatorom mereži Tezos
  1. Головна
  2. Krypto
  3. 👾 Igrovyj gigant Ubisoft stane vuzlom-validatorom mereži Tezos
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Ubisoft popovnyť spysok z 277 pekariv (vuzliv-validatoriv) v mereži Tezos.

Partnerstvo z Ubisoft

Ubisoft stane vuzlom-validatorom (pekarm) ekosystemy Tezos v ramkah partnerstva z Nomadic Labs. Ubisoft je rozrobnykom kuľtovyh videoigrovyh serij Assassin’s Creed, Prince of Persia, Tom Clancy ta inšyh.

? Hto taki validatory?

Validatory — ce operatory vuzliv, kožen z jakyh zberigaje kopiju blokčejnu i povynen vykonuvaty pevni funkciї dlja zabezpečennja bezpeky systemy. Vuzly-validatory nesuť vidpovidaľnisť za stvorennja novyh blokiv i golosuvannja v protokoli finalizaciї.

V ramkah spivpraci, Ubisoft pryjednajeťsja do grupy z 277 vuzlom-validatorom, jaka vyznačaje ta dodaty bloky tranzakcij v merežu.

Pekari takož rozpodilyly vynagorody, jaki možna otrymaty vid perevirky tranzakcij. Їh možna otrymaty na gamanci, jaki delegujuť svoї stavky Tezos? 3 pryčyny, čomu kryptovaljuty — na časi (XTZ).

Čytajte takož: 🤩 Ampleforth zapuskaje novyj token upravlinnja FORTH na Coinbase Pro

Novi možlyvosti dlja kompanij

Pryjednujučyś do spiľnoty Tezos, Ubisoft prodovžuje doslidžennja tehnologiї blokčejn čerez svoju laboratoriju strategičnyh innovacij.

Ubisoft vvažaje, ščo blokčejn može nadaty novi možlyvosti jak gravcjam, tak i rozrobnykam. Ce nove partnerstvo dozvolyť nam realizuvaty naši innovacijni zusyllja z ekosystemoju, jaka vidpovidaje našomu pidhodu zavdjaky algorytmu konsensusu Proof-of-Stake

Nikolja Puard, dyrektor z iniciatyvy blokčejn v Ubisoft

Ubisoft bude eksperymentuvaty z innovacijnym algorytmom konsensusu i prodovžyť doslidžennja cijeї tehnologiї dlja majbutnih igor.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...