Reklama

💸 $40 mln na DeFi: birži bitkoїnu OKEx i MXC investujuť v blokčejn Solana

Birži OKEx i MXC otrymajuť tokeny za investyciї.
Читати кирилицею
💸 $40 mln na DeFi: birži bitkoїnu OKEx i MXC investujuť v blokčejn Solana
  1. Головна
  2. Krypto
  3. 💸 $40 mln na DeFi: birži bitkoїnu OKEx i MXC investujuť v blokčejn Solana
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Birži OKEx i MXC otrymajuť tokeny za investyciї.

Investyciї u blokčejn Solana

Kryptovaljutni birži OKEx i MXC proinvestuvaly $40 mln v ekosystemu blokčejnu Solana. Pro ce povidomljajuť ostanni na svoїj storinci v Twitter.

Finansuvannja otrymajuť projekty ta rozrobnyky čerez programy grantiv Solana Foundation. Krim koštiv, programa proponuje tehničnu pidtrymku i dopomogu v pidbori personalu.

Prezydent Solana Foundation u svojemu interv’ju dlja CoinDesk kaže:

Ekosystema DeFi vid Solana syľna i švydko roste. Naša meta — zaproponuvaty najkrašči možlyvosti korystuvačam, komandam i partneram v ekosystemi Solana. Fond Solana Foundation prodovžyť pidtrymuvaty innovacijni pidhody do DeFi po vśomu svitu

Vzajemovygidni umovy

Čytajte takož: 💰 Rynok NFT na Ethereum je nadzaležnym vid odnogo projektu — čomu ce pogano

OKEx investuvatyme čerez svij nedavno stvorenyj Block Dream Fund, a MXC bude investuvaty bezposeredńo. Birži otrymajuť kapital u vygljadi tokeniv? Tokenizuj mene povnistju. Ščo take token za svoї investyciї.

Viceprezydent MXC Ketrin Den u tomu ž interv’ju zaznačaje, ščo investyciї їhńoї birži v Solana buduť zoseredženi na rozšyrenni pidtrymky NFT i orijentovani na produkty projektiv.

Solana nova platforma blokčejnu, jaka nacilena na rozv’jazannja problemy masštabovanosti švydkosti tranzakcij z vykorystannjam unikaľnyh innovacij. Vona stvorjuje decentralizovani programy ta smartkontrakty. Solana je aľternatyvnoju Ethereum i vystupaje її golovnym konkurentom. 

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...