Reklama

👾 Avtorka Assassin’s Creed zasnuvala vlasnu igrovu studiju — Haven

Očikujeťsja, ščo peršyj reliz studiї bude dlja PlayStation.
Читати кирилицею
unsplash.com
👾 Avtorka Assassin’s Creed zasnuvala vlasnu igrovu studiju — Haven
  1. Головна
  2. Biznes
  3. 👾 Avtorka Assassin’s Creed zasnuvala vlasnu igrovu studiju — Haven
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Očikujeťsja, ščo peršyj reliz studiї bude dlja PlayStation.

Igrova studija Haven

Džejd Rejmond, zasnovnycja Ubisoft Toronto i Motive Studios ta odna z avtoriv populjarnoї seriї Assassin’s Creed, ogolosyla pro stvorennja Haven Entertainment Studios Inc., novoї studiї rozrobky igor v Monreali, Kanadi.

V igrovu industriju vona pryjšla jak programist, i z togo času zajmalasja rozrobkoju innovacij, novyh mehanik i system igrovogo procesu dlja prygodnyćkyh i mereževyh igor. Zokrema vona vidoma zavdjaky tomu, ščo dopomagala stvorjuvaty seriї igor Assassin’s Creed i Watch Dogs, a takož zasnuvala studiju Ubisoft v Toronto, jaka pid її kerivnyctvom stvorjuvala taki populjarni hity jak Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist.

Čytajte takož: 🤝 Kompanija HP prydbala brend igrovoї tehniky HyperX

Vidteper vona zasnuvala svoju vlasnu igrovu studiju — Haven.

Kompanija Sony Interactive Entertainment vže investuvala v novu studiju ta її peršyj projekt, ekskljuzyvnu gru dlja PlayStation, jaka poky šče ne bula anonsovana.

Sony Interactive Entertainment cilkom pidtrymuje Haven ta investuje v majbutnje studiї. My rozumijemo skladnošči j perevagy stvorennja tvorčyh komand z nulja, tak samo jak i Džejd z її bagatoričnym dosvidom roboty nad najbiľšymy igrovymy serijamy. My vpevneni u svitlomu majbutńomu Haven Studios i v їhńomu peršomu projekti, jakyj zaraz znahodyťsja v rozrobci

Herm Hjuľst, golova PlayStation Studios

Rejmond zibrala komandu rozrobnykiv z biľš niž desjatyričnym dosvidom spiľnoї roboty nad dekiľkoma nejmovirno populjarnymy igramy j franšyzamy.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...