Reklama

🤤 U Kyjevi stvorjať gastronomični tury mistom

Krim togo, planujuť stvoryty oznajomči seminary ta treningy pro gastrokuľturu Kyjeva.
Читати кирилицею
🤤 U Kyjevi stvorjať gastronomični tury mistom
  1. Головна
  2. Suspiľstvo
  3. 🤤 U Kyjevi stvorjať gastronomični tury mistom
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Krim togo, planujuť stvoryty oznajomči seminary ta treningy pro gastrokuľturu Kyjeva.

Gastronomični tury Kyjevom

Jak povidomyla načaľnycja Upravlinnja turyzmu ta promocij Kyjeva Maryna Radova, vže protjagom ćogo roku u stolyci planujuť stvoryty gastronomični tury.

Takož vona zaznačyla, ščo narazi same toj čas, koly možna ğruntovno opracjuvaty do dribnyć usi detali, ščob onovyty miśki gastronomični ta kulinarni tury z urahuvannjam sučasnyh potreb kyjan ta gostej mista.

My majemo na meti zrobyty tak, ščob gastronomičnyj turyzm stolyci Ukraїny, vyris v okremu industriju, stav vizytivkoju mista, a takož organično vpysavsja v dilovyj, podijevyj, istoryčnyj ta inši vydy turyzmu

Maryna Radova, Načaľnycja Upravlinnja turyzmu ta promocij Kyjeva

Za planamy mista stvoryty ne tiľky gastronomični tury, a j oznajomči seminary ta treningy pro gastrokuľturu Kyjeva.

Neščodavnij lokdaun suttjevo vplynuv na oboroty zakladiv gromadśkogo harčuvannja — v perši try dni lokdaunu vytorg zakladiv znyzyvsja? Jak lokdaun vplynuv na oboroty zakladiv — doslidžennja Poster v seredńomu na 25% v porivnjanni z analogičnym periodom mynulogo roku.

Čytajte takož: 🚠 Kanatna doroga ob’jednaje dva beregy Kyjeva — koncept

Lokdaun ta zaklady

Pid čas lokdaunu najbiľšyj spad prybutku sposterigajeťsja u restoraniv – 58% i bariv – 51% v porivnjanni z analogičnym periodom mynulogo roku. Kafe i kaľjanni vtratyly 40% i 39% vytorgu vidpovidno. Pekarni – 37%, piceriї – 23%, fastfud – 14%, kondyterśki – 16%, a kav’jarni – 12% vid torišnih prodaživ.

Gastronomični tury Kyjevom

Zaklady, jaki mynulogo roku orijentuvalysja tiľky na dostavku, v zymovyj lokdaun vyrosly na 5%. A biznes suši-bariv i zovsim pokazav zrostannja na 25%.

Jak zaznačyv spivzasnovnyk i CEO kompaniї z avtomatyzaciї zakladiv Poster Rodion Jerošek, pid čas peršogo lokdaunu oberty znyzylysja vidrazu ž u vsih bez vynjatku typiv biznesu, vključajučy dostavku. Za jogo slovamy ce bulo obumovleno ne rozuminnjam terminiv karantynu, vidsutnistju nalagodženyh procesiv dostavky ta informacijnoju panikoju — vse ce zmenšylo prybutok zakladiv gromadśkogo harčuvannja do 26%.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...