Reklama

👨‍💻 U Kyjevi vidkryvajeťsja IT-Akademija z bezkoštovnym navčannjam i oplačuvanym stažuvannjam

Programa ta vykladači buduť sertyfikovani izraїľśkym centrom innovacijnoї IT-osvity.
Читати кирилицею
👨‍💻 U Kyjevi vidkryvajeťsja IT-Akademija z bezkoštovnym navčannjam i oplačuvanym stažuvannjam
  1. Головна
  2. Suspiľstvo
  3. 👨‍💻 U Kyjevi vidkryvajeťsja IT-Akademija z bezkoštovnym navčannjam i oplačuvanym stažuvannjam
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Programa ta vykladači buduť sertyfikovani izraїľśkym centrom innovacijnoї IT-osvity.

IT-Akademija u Kyjevi

V lystopadi u Kyjevi vidkryvajuť bezkoštovnu IT-akademiju dlja talanovytyh ljudej, jaki hočuť počaty kar’jeru rozrobnyka. Ce možlyvisť ne tiľky vyvčyty tehnologiї i sprobuvaty svoї syly na reaľnomu projekti, a j šans otrymaty robotu v mižnarodnij kompaniї. Navčannja v akademiї skladatymeťsja z tŕoh etapiv.

Na peršomu etapi učnjam rozkažuť pro osnovy komunikaciї ta robotu v komandi, a takož specyfiku domennoї oblasti kompaniї.

Drugyj etap — robota z kodom. Studenty na vybir buduť vyvčaty odnu z tehnologij: .Net + DevOps, JavaScript, Native Android i Native iOS. Navčannja programuvannju rozrahovane na try z polovynoju misjaci.

Zaveršaľnyj etap peredbačaje oplačuvane stažuvannja na reaľnomu projekti v Parimatch Tech. Praktyčna robota tryvatyme dva z polovynoju misjaci, v rezuľtati navčannja v akademiї zajme pivroku. Po її zakinčennju studenty znatymuťsja na specyfici ta procesah rozrobky IT-produktiv, navčaťsja pracjuvaty v komandi ta vyrišuvaty zavdannja, vykorystovujučy sučasni pidhody. A krašči vypusknyky otrymajuť džob-ofer vid Parimatch Tech.

Meta Akademiї — dopomogty molodym talanovytym ljudjam realizuvaty svij potencial i daty їm vsi neobhidni instrumenty. Programa pobudovana takym čynom, ščob pislja navčannja student mig vidrazu počaty robotu na reaľnomu projekti. Dlja ćogo potribni ne tiľky znannja kodu, ale i rozuminnja togo, jak vlaštovana spiľna robota ta komunikacija v kompanijah.

Tetjana Davydova, Chief of Talents Parimatch Tech

Vykladačamy ta mentoramy kursu vystupljať dosvidčeni fahivci kompaniї. Recenzuvatymuť programy, metody, instrumenty, ščo buduť vykorystovuvatysja v navčanni, a takož navyčky vykladannja partnery projektu, eksperty z izraїľśkogo centru innovacijnoї IT-osvity DAN.IT.

Čytajte takož: 👨🏼‍💻 Jak Ukrainian IT Awards zavojovuje status ukraїnśkogo Oskaru v IT i čomu varto podaty tudy zajavku

Jak dolučytyś do navčannja

Ščob potrapyty v Akademiju, potribno projty vidbir. Vin skladajeťsja z dekiľkoh stadij:

  • V period 12 po 29 žovtnja, potribno bude zapovnyty aplikacijnu formu.
  • Nastupnyj etap, u period z 2 po 5 lystopada, — onlajn-testy, ščo dopomožuť zrozumity, naskiľky abiturijent shyľnyj do profesiї programista, a dali — testy na znannja osnov programuvannja.
  • Ostannij etap vidboru, pryvatne onlajn-interv’ju z mentoramy ta vykladačamy kursiv, bude prohodyty 6 lystopada.

Ščob potrapyty na vidbir, potribno zarejestruvatysja za posylannjam. Vśogo Parimatch Tech Academy nabere 100 studentiv.

Navčannja v Akademiї napravleno na rozrobku innovacijnyh rišeń dlja odnijeї z najbiľš dynamičnyh galuzej u sviti — gejmyngu. Programa fokusujeťsja na rozrobci programnogo zabezpečennja z uhylom na tvorčisť i spivpracju, ščob navčyty studentiv navyčkamy, neobhidnym dlja dosjagnennja uspihu v epohu švydkyh rišeń, vysokyh vymog i aktyvnoї konkurenciї.

Oleksandr Feščenko, Head of Project Management Office, Parimatch Tech

Navčannja v Akademiї bude prohodyty jak onlajn, tak i oflajn v ivent-prostori PMHUB z dotrymannjam usih karantynnyh norm.

Prezentacija Parimatch Tech Academy vidbudeťsja 26 žovtnja u PMHUB. Pryjednatysja do podiї možna onlajn.

Takož my vže raniše pysaly? Motivetica 2.0: vyjšov zastosunok, jakyj motyvuje dyzajneriv do roboty — jakščo vam brakuje motyvaciї, jak vyjšov zastosunok, jakyj motyvuje dyzajneriv do roboty — jakščo vam brakuje motyvaciї.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...