Reklama

📉 Doslidžennja Poster: prybutky 54% zakladiv zmenšylyś u porivnjanni z mynulym lypnem

Polovyna zakladiv v kraїni maje spad prybutkiv na 30% i biľše.
Читати кирилицею
unsplash.com
📉 Doslidžennja Poster: prybutky 54% zakladiv zmenšylyś u porivnjanni z mynulym lypnem
  1. Головна
  2. Biznes
  3. 📉 Doslidžennja Poster: prybutky 54% zakladiv zmenšylyś u porivnjanni z mynulym lypnem
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Polovyna zakladiv v kraїni maje spad prybutkiv na 30% i biľše.

Doslidžennja Poster

U Poster proanalizuvaly nepersonalizovani operacijni pokaznyky blyźko 550 zakladiv gromadśkogo harčuvannja z oblastej Ukraїny, v jakyh vže dozvolena robota kafe i restoraniv v povnocinnomu formati.

Biľšisť respondentiv — zaklady demokratyčnyh ya serednih cinovyh segmentiv.

Ščob ocinyty naskiľky velykyj vplyv karantynu na dynamiku prybutku rik do roku, v Poster takož proanalizuvaly obsjag prodaživ v cyh zakladiv u 2018-2019 rokah.

 

Nam hotilosja ocinyty vplyv pandemiї na najbiľš uspišni i stabiľni zaklady, jaki vidkrylysja zadovgo do karantynu i vstygly nalagodyty vsi vnutrišni procesy do kryzy.

Rodion Erošek, Spivzasnovnyk i CEO kompaniї po avtomatyzaciї zakladiv Poster

Vyjavyloś, lyše 17% zakladiv v lypni 2019 roku v porivnjanni z lypnem 2018 roku, zafiksuvaly spad prybutku, tiľky 6% z nyh prosily na 30% i biľše. U 2020 roci v porivnjanni z 2019 rokom ci pokaznyky — 54% i 28% vidpovidno.

V seredńomu prybutok zakladiv gromadśkogo harčuvannja v lypni 2019 roku v porivnjanni z lypnem 2018 roku zris na 46%, proty zrostannja na 3% z 2019 roku po 2020 rik. Tobto zrostannja prybutku u doslidžuvanyh zakladah spoviľnylosja biľš niž v 15 raziv.

Čytajte takož: 😲 Vodafone stvoryla rejtyng oblastej Ukraїny z vykorystannjam mesendžeriv ta sociaľnyh merež

Za slovamy Dmytra Bologova, CEO restoranu aziatśkoї kuhni «Mjao», їh restoran zumiv praktyčno zberegty vytorg na dokarantynnomu rivni zavdjaky samovyvozu i roboty z servisamy dostavky.

Popry znyžennja prybutku, pislja vidnovlennja povnocinnoї roboty 81% zakladiv gromadśkogo harčuvannja zmogly zberegty abo pidvyščyty svij serednij ček v porivnjanni z torišnim lypnem.

Za slovamy Viktoriї Rejnikovoj, restorannoї konsuľtantky j zasnovnyci agentstva BUREAU BUSINESS IDEAS, vidsutnisť rizkogo spadu seredńogo čeka v ćomu roci može buty pov’jazana zi zminamy povedinky gostej. Ljudy staly hodyty v kafe i restorany ridše.

Najvažčym misjacem dlja restoratoriv stav kviteń: prybutok ukraїnśkyh zakladiv gromadśkogo harčuvannja v toj misjać sklav lyše čverť vid dohodu za ljutyj, koly vidkrytymy zalyšalysja tiľky 32% zakladiv.

Takož my vže raniše pysaly??‍♀️ #She’sNext: zapustyly osvitnju onlajn-platformu dlja žinok, jak zapustyly osvitnju onlajn-platformu dlja žinok #She’sNext.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...