Reklama

🤝 Vodafone zaproponuvav bezkoštovnu pidpysku YouTube Premium dlja abonentiv

Dva globaľnyh mižnarodnyh brendy Vodafone i YouTube uklaly ugodu pro spivpracju, rezuľtatom jakoї stala unikaľna dlja ukraїnśkogo telekom-rynku propozycija «YouTube bez pererv».
Читати кирилицею
🤝 Vodafone zaproponuvav bezkoštovnu pidpysku YouTube Premium dlja abonentiv
  1. Головна
  2. Biznes
  3. 🤝 Vodafone zaproponuvav bezkoštovnu pidpysku YouTube Premium dlja abonentiv
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Dva globaľnyh mižnarodnyh brendy Vodafone i YouTube uklaly ugodu pro spivpracju, rezuľtatom jakoї stala unikaľna dlja ukraїnśkogo telekom-rynku propozycija «YouTube bez pererv».

Spivpracja Vodafone ta YouTube

Zavdjaky ekskljuzyvnij spivpraci, klijenty Vodafone možuť absoljutno bezkoštovno protjagom čotyŕoh misjaciv korystuvatysja pidpyskoju YouTube Premium. Pidpyska aktyvujeťsja razom z poslugoju Video PASS vid Vodafone jaka robyť bezlimitnym trafik na YouTube i rjad inšyh videoservisiv.

V Ukraїni YouTube je drugym za populjarnistju sajtom pislja Google. Krim osnovnoї platformy YouTube, v Ukraїni možna skorystatysja servisamy YouTube Music, YouTube Kids i platnymy pidpyskamy z dodatkovymy servisamy YouTube Premium i YouTube Music Premium.

Populjarnisť videokontentu v interneti zrostaje kolosaľnymy tempamy, a ostannim časom cej trend šče biľše posylyvsja čerez karantynnyj režym. Bezumovnym liderom sered videoservisiv je YouTube – u našij mereži na jogo častku zaraz prypadaje dvi tretyny vśogo video trafiku.

Andrij Otroščenko, Dyrektor z marketyngu Vodafone Ukraїna

Aktyvacija propozyciї vidbuvajeťsja v try etapy:

  1. Neobhidno na smartfoni vvesty USSD-kod *313#.
  2. Otrymaty SMS pro pidključennja propozyciї «YouTube bez pererv» ta aktyvaciju poslugy Video PASS.
  3. Perejty za posylannjam z SMS i aktyvuvaty pidpysku YouTube Premium.
Čytajte takož: 👨🏼‍💻 YouTube otrymav novu funkciju — video z «rozdilamy»

Propozycija «YouTube bez pererv» dije z 1 červnja 2020 roku dlja vsih abonentiv kontraktnoї ta peredplačenoї formy obslugovuvannja i bude dostupna dlja pidključennja do 30 veresnja 2020 roku (data zakinčennja akciї može zminjuvatysja). Pidpyska pošyrjujeťsja na vsi prystroї, ščo pidtrymujuť zastosunok YouTube (televizory, brauzery, planšety, smartfony).

Pislja zakinčennja čotyŕoh misjaciv z daty pidključennja korystuvač otrymaje povidomlennja pro prodovžennja pidpysky YouTube Premium i poslugy Video PASS vže na platnij osnovi. Z p’jatogo misjacja pidpyska i posluga buduť avtomatyčno perevedeni v platnyj režym vidpovidno do taryfiv na danu poslugu i pidpysku. Z detaľnymy umovamy akciї možna oznajomytysja na sajti.

Takož my vže raniše pysaly?Partner YouTube v Ukraїni platytyme blogeram zarplatu za videokontent, jak partner YouTube v Ukraїni platytyme blogeram zarplatu za videokontent.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...