Reklama

🤑 V Ukraїni zapustyly portal dlja pošuku grantiv, stypendij ta investycij — KickYour.Tech

Na sajti možna oznajomytyś z možlyvostjamy zi vśogo svitu.
Читати кирилицею
🤑 V Ukraїni zapustyly portal dlja pošuku grantiv, stypendij ta investycij — KickYour.Tech
  1. Головна
  2. Biznes
  3. 🤑 V Ukraїni zapustyly portal dlja pošuku grantiv, stypendij ta investycij — KickYour.Tech
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Na sajti možna oznajomytyś z možlyvostjamy zi vśogo svitu.

Portal KickYour.Tech

Komanda rozrobnykiv z Kyjeva zapustyla onlajn-portal KickYour.Tech, na jakomu zibrani riznomanitni granty, stypendiї, investyciї ta inši možlyvosti.

Buď-jakyj zarejestrovanyj korystuvač, jakyj oformyv peredplatu na 3 misjaci abo na 1 rik, otrymuje postijnyj dostup do velykoї bazy danyh grantiv i stypendij, jaka ščodenno popovnjujeťsja.

Zasnovnyky projektu majuť velykyj dosvid roboty u sferi tehnologiї ta їh komercializaciї. Vony rozpočynaly svoju kar’jeru v kosmičnij galuzi, pracjujučy v vidomyh tehnologičnyh kompanijah Ukraїny, Franciї, SŠA ta Brazyliї.

Ukraїna — kraїna z velyčeznym tehnologičnym potencialom, kreatyvnymy projektamy i komandamy, de najbiľšoju problemoju na danyj moment je vidsutnisť neobhidnogo finansuvannja. Granty možuť staty vyrišennjam danoї problemy, tym pače zaraz, v period kryzy i minimizaciї investycij z boku venčurnyh fondiv i kompanij.

Natalja Nakonečna, Spivzasnovnycja KickYour.Tech
Čytajte takož: 📊 Ukraїna potrapyla do TOP-30 tehnologičnyh kraїn svitu — Startup Ecosystem Rankings

Na portali predstavleni granty praktyčno z usih galuzej i sfer dijaľnosti — vid siľśkogo gospodarstva do aviakosmičnyh tehnologij; vid polityčnoї ta gromadśkoї dijaľnosti do žurnalistyky ta sfery mystectv.

Portal može buty duže korysnym dlja zasnovnykiv startapu ta tyh, hto zajmajeťsja innovacijnymy rozrobkamy, naukovymy doslidžennjamy. Takož servis može znadobytyś tym, hto zacikavlenyj v osviti v inozemnomu universyteti abo prosto šukaje možlyvosti dlja prodovžennja vyščoї osvity za kordonom.

Raniše my vže pysaly? Microsoft obicjaje daty $100 000 hakeram za zlam svojeї systemy, jak Microsoft obicjaje daty $100 000 hakeram za zlam svojeї systemy.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...