Reklama

💸 Payoneer teper dozvoljaje vyvodyty košty z Indiegogo — Ukraїna stala peršoju

Perše vyvedennja koštiv zvidty za dopomogoju Payoneer bulo zdijsneno ukraїncjamy.
Читати кирилицею
💸 Payoneer teper dozvoljaje vyvodyty košty z Indiegogo — Ukraїna stala peršoju
  1. Головна
  2. Biznes
  3. 💸 Payoneer teper dozvoljaje vyvodyty košty z Indiegogo — Ukraїna stala peršoju
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Perše vyvedennja koštiv zvidty za dopomogoju Payoneer bulo zdijsneno ukraїncjamy.

Vyvedennja koštiv Payoneer z Indiegogo

Mižnarodna platižna onlajn-platforma Payoneer ogolosyla pro počatok roboty z majdančykamy finansuvannja tvorčyh projektiv. I startuvala z odnogo z najpopuljarnišyh sajtiv kraudfandynga — Indiegogo.

Peršym, hto vyviv košty, stav ukraїnśkyj projekt WONDERTOOL. Ciľ ćogo projektu — stvorennja i podaľšyj vyhid na rynok praľnoї mašyny, ščo pracjuje na ozoni.

Pry vyvedenni grošej z Indiegogo komisija z boku Payoneer stanovyť 0%. Raniše vyvedennja koštiv z majdančykiv gromadśkogo finansuvannja za dopomogoju platižnoї platformy bulo nemožlyvym.

My gotovi rozvyvaty cej naprjamok i dali, masštabujučy kartu sajtiv gromadśkogo finansuvannja startapiv, i veryfikuvaty najbiľši i najpopuljarniši z nyh. Startapy, jaki zahodjať na Indiegogo i otrymujuť košty na akaunt Payoneer, možuť ci groši vidrazu napravljaty na realizaciju proektu: zapuskaty prototypy u vyrobnyctvo, rozrahovuvatysja z pidrjadnykamy za poslugy.

Myhajlo Dejnega, Regionaľnyj menedžer CEE regionu Payoneer
Čytajte takož: 🤝 Kompanija Grammarly investuvala v startap Docugami

Raniše vyvedennja koštiv z podibnyh kraudfandyngovyh sajtiv bulo možlyve tiľky čerez bankivśki rahunky. Onlajn-platforma ž dozvoljaje robyty ce na virtuaľni rahunky bankiv inšyh kraїn.

Krim ćogo, potočni projekty na sajti Indiegogo u buď-jakyj moment možuť švydko zaminyty čynni rekvizyty i vyvodyty otrymani košty vid ljudej zi vśogo svitu čerez Payoneer.

Takož my vže pysaly? UVCA provely doslidžennja pro investyciї v ukraїnśki startapy za 2019 rik, jak UVCA provely doslidžennja pro investyciї v ukraїnśki startapy za 2019 rik.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...